Кривий Ріг і Кропивницький заполонили гортензії: зацвіли у серпні й даруватимуть радість до жовтня

Настав час помилуватися цвітінням гортензії. Саме зараз білі та пурпурові квіточки розквітли на кущиках у Криворізькому ботанічному саду та Кропивницькому Дендропарку.

Настав час помилуватися цвітінням гортензії. Саме зараз білі та пурпурові квіточки розквітли на кущиках у Криворізькому ботанічному саду та Кропивницькому Дендропарку.

Кривий Ріг

У дендрарії нині дарують пахощі відразу три види гортензії. Тут можна побачити деревоподібну, великолисту та сіру квітки. Окрім цього присутня гортензія волотиста – таких аж 8 сортів.

Білі гортензії

Більшість квітучих рослин нині вже відпочивають, тож яскраві насичені кольори гортензії у ботанічному саду є дуже доречними. Білими квіточками вкрилися деревоподібні кущики, а рожевими – великолисті.

Рожеві гортензії

Найбільш пишними суцвіттями милують око волотисті сорти. Квіточки з’являються на кущах на початку серпня і тримаються аж до жовтня, поступово набуваючи темнішого забарвлення.

Кропивницький

В усіх людей Дендропарк в обласному центрі переважно асоціюється з мільйонами тюльпанів. Та оскільки ці гарні квіти можна побачити лише у квітні-травні, решту часу працівники парку займаються іншими видами рослинності.

Молоді кущики гортензії

Вздовж алей можна побачити чимало троянд, чорнобривців, петуній та інших представників квітучої флори. Тепер висадили й кущики гортензії. Вони ще зовсім невеликі й огороджені сіткою від допитливих птахів та тварин. Але вже вкрилися рясними білими квіточками, тож помилуватися є чим.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?