Автолюбителька поселилася у власній машині: мінівен оснащений усім необхідним для життя й пересування

Любителі весь час пересуватися у просторі, а не сидіти на одному місці безвилазно, напевно, мріють, щоб їхнє житло переміщалося з одного населеного пункту в інший разом із ними.

Любителі весь час пересуватися у просторі, а не сидіти на одному місці безвилазно, напевно, мріють, щоб їхнє житло переміщалося з одного населеного пункту в інший разом із ними.

Як з’ясувалося, подібну ідею втілити в життя зовсім неважко. Власниці старенького мінівена знадобилося всього 4,5 тис. доларів, аби зробити з автівки зручний пересувний будинок з усіма вигодами.

У шафках зберігаються продукти

З одного боку Рут полюбляє подорожувати, з іншого бажає робити це з максимальним комфортом. Тому й зробила з автівки жиле приміщення. Вийшла така собі міні квартира-студія, де кожен сантиметр площі несе якесь корисне навантаження.

В автооселі є ліжко, стіл, кухня з раковиною. Меблі розкладні, тож коли треба, отримуєш спальню, а в іншому разі вітальню. Вдень це диван, а вночі він перетворюється на зручне широке ліжко.

Диван за необхідності розкладається в ліжко

Всі кухонні дрібнички та їстівні запаси дбайливо розкладені по висувних шафках. Речі зберігаються в спеціальних тумбах. А кошик із фруктами взагалі підвішена до стелі, тож будь-якої миті можна поласувати вітамінами. Звісно, є куди рухатися у плані апгрейду. Рут мріє встановити маленький душ, оскільки зараз змушена мити голову в рукомийнику.

Знайшлося місце у цьому обмеженому просторі для зберігання подушки з пледами. Є картини, дзеркала, встановлені світильники. Підлога встелена килимками. Отже, тепер власниця будинку на колесах спроможна змінювати будь-які локації і не залежати від наявності місць у готелях. Рут живе тут, працює і завжди може втрапити у потрібне місце разом зі своєю оселею.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.