Дачники не збираються вгамовуватися: на дворі серпень, а вони продовжують висівати нові рослини

Здавалося б, серпень призначений виключно для збору врожаю, але досвідчені дачники знають – після того, як вибрали картоплю, земля ще встигне вродити іншу городину. То що ж висаджуватимемо в останній літній місяць?

Здавалося б, серпень призначений виключно для збору врожаю, але досвідчені дачники знають – після того, як вибрали картоплю, земля ще встигне вродити іншу городину. То що ж висаджуватимемо в останній літній місяць?

Сидерати

Зазвичай ділянки в людей невеликі. Їх щороку застосовують під садіння картоплі. А земелька так і проситься на відновлення. Допомогти ґрунту можна за допомогою сидератів.

З сидератів восени краще висаджувати бобові

Узагалі потрібну висадку бажано робити двічі на рік – навесні і після збору врожаю у серпні-вересні. Напередодні осені бажано застосувати горох, сочевицю, квасолю й інші бобові. Землю перед висадкою обов’язково добренько зволожте.

Овочі

Від овочевої групи теж не треба відвертатися у серпні. В цей час висадіть цибулю на зелень, редис, буряк і моркву для бадилля (ще й мініплоди встигнете зібрати), зелений горошок, спаржеву квасолю і навіть картоплю-сорокаденку.

Квіти

Клумба квітуватиме, якщо висадити розсаду квіточок

Якщо хочете трішки продовжити літо, висадіть на клумбі розсаду квітів. І тоді милуватиметеся красою ще багато днів. Для цієї справи підійдуть садові дзвіночки, маргаритки, нарциси, гіацинти й інші представники флори.

Зелень

Якщо осінь видасться теплою й затяжною, можете встигнути зібрати урожай зелених насаджень. Тож терміново беріться до висівання кропу і петрушки. Заразом можете посіяти також щавель, фенхель, листковий салат, коріандр, базилік. Пряні трави до зими ще встигнуть зійти й закріпитися. Можете сміливо висівати м’яту, мелісу, шавлію тощо.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.