Мужній Самурай став на весільний рушник: на жаль, наречений не побачив краси своєї обраниці

Історію кохання зі щасливим кінцем розповіли фотографи Костянтин і Влада Ліберови. Їм пощастило побувати на весільній церемонії героя Владислава Єщенка. Російські окупанти відібрали в молодика можливість бачити наречену, але не відібрали кохання й снаги до життя.

Історію кохання зі щасливим кінцем розповіли фотографи Костянтин і Влада Ліберови. Їм пощастило побувати на весільній церемонії героя Владислава Єщенка. Російські окупанти відібрали в молодика можливість бачити наречену, але не відібрали кохання й снаги до життя.

Щасливі молодята дали обітницю кохання

Владислав був сапером на псевдо Самурай. Він родом із Донбасу й мріє про звільнення рідної землі від ворожого чобота. Доброволець виконував завдання з ліквідації боєприпасів. Поруч із ним розірвалися 84 протипіхотні міни.

Молодика тяжко поранило. Він 4 місяці провів у шпиталі. На жаль, медики були нездатні повернути Владу зір, тож яка весільна сукня в його нареченої Валерії, він може лише відчути на дотик.

Перший подружній вальс

Російська агресія добряче попсувала життя молодику. Він втратив здоров’я та зір, але залишився незламним героєм для всіх українців. Єщенко не збирається сидіти, склавши руки. Він робить усе можливе, щоб в Україні з’явилася технологія, здатна повертати втрачений внаслідок поранень зір. Можливо, й самому Владиславу вдасться згодом скористатися нею і знову побачити світ у всій його красі.

Підписники Ліберових в Інстаграмі неабияк розчулилися, переглянувши світлини з весілля героїчної пари. Причому деякі повважали, що героєм є не лише наречений, але і його кохана має право на високу нагороду. Валерія навдивовижу сильна жінка.

Під дописом накопичилося чимало вітань молодятам і побажань щасливого сімейного життя зі словами підтримки й подяки за їхню мужність. Дехто просив вибачення за те, що ми живі й здорові, а наші захисники отак потерпають.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.