Маріупольці запустили в небо найбільший прапор, а німець убрався в Батьківщину-Матір: вражаючі рекорди

День Незалежності України для мільйонів людей є найбільшим святом. От і намагаються деякі в цей день утнути щось таке, що в інші дні б і не спало на думку.

День Незалежності України для мільйонів людей є найбільшим святом. От і намагаються деякі в цей день утнути щось таке, що в інші дні б і не спало на думку.

Маріупольці запустили прапор у небо

Маріупольські вчителі вкотре довели, що Донеччина – це Україна. З нагоди Дня Незалежності гурт освітян піднявся на Говерлу з благородною місією – встановити рекорд. На вершині запустили повітряного змія з найбільшим українським прапором. Видовище вийшло просто унікальним.

Є рекорд!

Подібну ідею запропонував військовий Євген Луцак, а жовто-блакитне полотнище 25х18 метрів пошила Ольга Чичера. Заважив виріб 28 кг. На роботу жінка витратила 20 днів. Щодня працювала, не покладаючи рук, по 5 годин поспіль. Витягти на Говерлу стяг виявилося доволі складно. Та врешті всі перепони було подолано, і він замайорів у небі над горою-двотисячником.

Берлінець убрався в Україну-Матір

Як з’ясувалося, День Незалежності України відзначають не лише в нашій країні, але й далеко за її межами. І мова не йде про мільйони українських біженців, яких політика путіна змусила втікати з рідних домівок, але й про людей інших національностей.

Україна вражає всіх

Зокрема, німець Франк Вільде давненько займається підтримкою нездоланного українського народу. Стиліст щоранку робить селфі з ліфта, вбираючись у жовто-блакитне вбрання. Таким чином мешканець Берліну висловлює підтримку українцям.

24 серпня не стало виключенням. Але в День Незалежності Франк придумав дещо особливе. Він постав на світлині в костюмі Батьківщини-Матері, яка нині отримала назву України-матері. Звісно, Вільде врахував у своєму костюмі оновлення щита.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.