Капсули для прання слід використовувати правильно: не беріть мокрими руками, не закладайте у висувний ящик

Часто господині бачать у продажу капсули для прання, але не знають, як ними правильно користуватися, тому і не купують. Сьогодні ми усунемо цей недолік і дізнаємося, як правильно прати.

Часто господині бачать у продажу капсули для прання, але не знають, як ними правильно користуватися, тому і не купують. Сьогодні ми усунемо цей недолік і дізнаємося, як правильно прати.

Принцип дії капсули простий. Сама вона розчиняється в пральній машині й при цьому вивільняється рідкий мийний засіб. Це дуже зручно особливо для людей, схильних до алергії, адже контакту рук із пральною рідиною не відбувається. До того ж він дуже концентрований. Зважте, що руки мають бути сухими, інакше капсула почне розчинятися вже у ваших руках.

Закладайте капсулу в порожній барабан

Коли дістанете капсулу з пакета, відразу ж закрийте його і сховайте у місці, недоступному для дітей. Не можна користуватися кутовим дозатором чи висувним ящичком. Тільки загальним відсіком. На одне прання беріть виключно одну капсулу. Не можна закидати дві відразу.

Покладіть капсулу в задню частину барабана. Він має бути при цьому порожнім. Лише після цього завантажуйте білизну. Тільки не накладайте під зав’язку, має залишатися хоча б 10 сантиметрів вільного місця. Якщо білизни дуже мало, капсула може не розчинитися до кінця.

Капсула зручніша ніж порошок

Виставляючи температуру, уважно прочитайте етикетку на капсулі. Якщо вона розчиняється, приміром, при 40 градусах, то 30 градусів виставляти не можна.

Іноді трапляється, що на одязі залишаються сліди від засобу для прання. У такому разі треба промити білизну теплою водою. Після цього річ розкладіть на пласкій поверхні, а пляму протріть ганчірочкою, змоченою у спирті. Залиште її на 10 хвилин, після чого знову прополощіть.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.