Кримчани подають знаки, що чекають на Україну: надсилають записки морем та псують бюлетені

Звільнення українських територій від окупантів із нетерпінням очікують не лише на вільній частині країни. Кримчани, як з'ясувалося, теж сплять і бачать, коли повернеться українська влада.

А щоб ніхто не сумнівався в їхній проукраїнськості, надсилають таємні послання. Саме така записка в пляшці прибилася до одеського пляжу. Зрозуміло, що відправила її дитина, оскільки текст написаний нерівним почерком.

Родина, що відпочивала на пляжі в Одесі, підняла пляшку. Спочатку мали намір викинути від гріха якомога далі, щоб хтось не порізався. А потім зацікавилися скрученим аркушем паперу всередині. Витягнули записку й ахнули.

Записку з Криму прибило до одеського пляжу

Автор пише, що вони всі – мама, тато, сестричка Маша – з нетерпінням очікують на звільнення Криму від росіян. Йдеться про те, що “Крим – це Україна”. В тексті висловлено сподівання, що послання дістанеться берегів України.

У це важко повірити, але навіть майже 10 років окупації не відбили в людей віри, що все повернеться, як було раніше, і на півострові замайорить жовто-блакитний стяг. Як бачимо, люди й дітей виховують у цьому ж дусі. Навіть тих, які, ймовірно, народилися вже після анексії.

Вибори

Тим часом під час так званих місцевих виборів в АРК місцеві мешканці масово псували бюлетені, залишаючи проукраїнські надписи. Тут і відомі всім гасла “Слава Україні” та “Крим – це Україна”, і тризуб. Згадали кримчани й кропиву, і Яроша, і майдан. Трапляються навіть заклики до агресора з вимогою повернути Крим.

Кримські бюлетені

Звісно, в правдивість підсумків голосування ніхто особливо не вірить. В окремих районах Білгородської області у зв’язку з загостренням обставин їх навіть не проводили. Натомість на ще більш неспокійних окупованих територіях чомусь зробили.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.