Котики можуть неабияк здивувати перехожих: забираються в банкомати чи в автомати з іграшками

Коти частенько втрапляють у кумедні ситуації. Іноді справа заходить настільки далеко, що без допомоги рятувальників обійтися ніяк не виходить.

Пухнастики можуть здивувати неабияк. Наприклад, як вдається котику просунутися в отвір для видачі грошей у банкоматі або ж пробратися в середину автомата з іграшками?

Кошеня у банкоматі

Банкомат у штаті Арканзас несподівано почав нявкати. Мешканці міста Форт-Сміт, що мали намір зняти готівку, були надзвичайно здивовані таким поворотом справи. Хтось додумався сповістити про НП пожежним.

Рятувальники витягли кошеня з банкомата

Рятувальники відкрили броньовану коробку і побачили невеличке сіре кошеня. Малюк був дуже наляканим і голодним, але не пораненим. Те, що бранець банкомата не постраждав, підтвердили й ветеринари у притулку для тварин.

Малятко назвали Кешем (з англ. готівка). Його вирішили відгодувати й віддати в якусь хорошу родину. Всі дивуються, як котик спромігся пролізти в такий вузький отвір. Напевно, мав намір сховатися від спеки, та назад вибратися вже було несила.

Кіт в автоматі з іграшками

А в Сінгапурі пухнастик якимсь незрозумілим чином втрапив в автомат для іграшок в одному з торгових центрів. Присутні, що стали свідками пригоди, подумали, що кіт потребує допомоги, тому мали намір вирятувати бранця.

Кіт заліз в автомат з іграшками

Тваринку хотіли виманити їжею, але мурчик не звертав уваги на ласощі. Він поводився так, ніби перебуває у себе вдома. Звідусіль посипалися жарти. Хтось почав пропонувати коту монетку, щоб допоміг дістати іграшку. Інші висловили припущення, що тваринка таким чином вирішила сховатися від широкого загалу, адже за склом до неї ніхто не зможе дотягнутися.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.