Переможець Музвару YAKTAK запросив підписників до співпраці: у кліпі є кадри з довоєнного життя людей

Нещодавно співак YAKTAK тріумфував на премії Музвар, здобувши перемогу в номінації "Найкращі нові імена поп-музики". А вже сьогодні представив фанам нову ліричну композицію.

Ярослав Карпук, що виступає під сценічним іменем YAKTAK, узявся за музику серйозно й надовго. Молодик постійно випускає композиції, які сам пише й сам виконує. Кліпи на пісні знімаються за мінімальний бюджет. Але це не стає перепоною для набирання достатньої кількості переглядів на Ютубі.

Свіжа композиція YAKTAK вирізняється з-поміж інших цікавою фішкою. Музикант запросив до співпраці своїх підписників, які наділили артиста відеокадрами з особистого життя, які неможливо забути. Їх змонтували та вийшов оригінальний кліп.

YAKTAK випустив нову композицію

У кожного були моменти, що неможливо забути, які карбуються в пам’яті назавжди. От і трек “Ніколи не забудем” присвячений цій темі. Кожен, переглядаючи відеоряд, може пригадати мирні спокійні довоєнні дні. Тоді всі ми будували плани на майбутнє, а не ховалися від бомбардувань по підвалах і не гуляли вздовж зруйнованих будинків та мостів.

Вряди-годи люди не цінували те, що мали на цю мить, а намагалися зазирнути в завтрашній день. Переймалися дріб’язковими негараздами, скаржилися на проблеми. Тепер усе це видається несуттєвим, а ті часи найкращими. Ці щасливі моменти й можна побачити у відео.

YAKTAK хоче наголосити на важливості цінувати кожен момент у житті. Минуле було прекрасним, хоч і складалося з невеличких радощів – зустрічей з батьками, спілкування з друзями, гуляння по нічному місту, не позираючи на годинник, чи не настала комендантська година. Будемо сподіватися, що доживемо, коли це все повернеться знову.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.