Коли одні артисти подалися на Захід, інші нині перебувають на Сході: мова про Нищука, Дікусара, Галича

З перших днів повномасштабного вторгнення чимало справжніх українських чоловіків подалися до військкомату й взяли до рук зброю. Серед тих, хто пішли служити в ЗСУ, актори, танцюристи, музиканти.

Євген Нищук

Голос Майдану 2004 з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист країни. Спочатку перебував у добробаті на Київщині, потім його перевели на Чернігівщину. Нині вже воює повноцінно, перебуваючи у лавах ЗСУ.

Євген Нищук став на захист країни

Коли прийшов до військкомату, там за голову схопилися, адже народного артиста впізнали, але не могли взяти на офіцерську посаду, а лише солдатом. Потім Євгена запросили зайти до лікаря. Він подумав, що через проблеми зі здоров’ям, а виявилося, що медикам просто закортіло сфотографуватися разом зі знаменитістю.

Дмитро Дікусар

На шоу “Танці з зірками” Дмитро був, безсумнівно, кращим хореографом, та кубка переможця, на жаль, так і не здобув. Натомість знайшов собі двох дружин – Ірину Білик та Олену Шоптенко. Коли почалося повномасштабне вторгнення, на відміну від багатьох колег, Дікусар не роздумував, що робити й став до лав ЗСУ.

Дмитро Дікусар майже нічого не розповідає про службу

Відтоді повідомлень про Дмитра надходить дуже мало. У лютому 2022-го сповістив підписникам, що йде боронити країну. У березні стало відомо, що Дмитро з товаришами потрапив під авіаудар. Всі, хто вижили, не злякалися, а навпаки розізлилися. Дікусар лише зрідка сповіщає новини про себе: живий-здоровий, а у відповідь отримує купу захопливих коментів.

Женя Галич

Фронтмен гурту O.Torvald теж став на захист України. Нині його батальйон доукомплектовується на Київщині. То в музиканта з’явилася можливість дати кілька благодійних концертів. 5 жовтня гурт-учасник “Євробачення” вийде на сцену в Києві, а наступного дня – у Львові.

Женя Галич служить у лавах ЗСУ

У червні батальйон Євгена вивели з-під Бахмуту. На жаль, загинуло багато побратимів Галича. Тож під час виступу O.Torvald збиратимуться гроші на потреби родин загиблих бійців 135-го батальйону.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.