Фінал “Голосу країни-2023”: імена суперфіналістів та зіркових тренерів, які готуються до перемоги

29 жовтня відбудуться зйомки фіналу шоу "Голос країни-13". Українські шанувальники зможуть побачити трансляцію в прямому ефірі

Скоро дізнаємося, хто отримає звання голосу України. Вісім фіналістів – це жорстка конкуренція. Усі вони довели на відбіркових турах, що їхні голоси мають право звучати на великій сцені.

Шоу цього року чотири тренери: Надя Дорофєєва, Іван Клименко, Артем Пивоваров, Юлія Саніна, представляють до фіналу 8 учасників.

Учасники проекту

Стася Чабан – представник Івана Клименка. Ця 21-річна дівчина з Буковини, відома як STASYA. Вокалістка співає фольклор на сучасний лад. На шоу Стася виконала пісню “Вотсап” Наді Дорофєєвої у стилі “фольк-енд-біт”.

Михайло Панчишин – протеже Артема Пивоварова. Михайлу 25 років, він із Львівської області. Раніше був співаком і навіть переміг у “Х-факторі-8”! 24 лютого 2022 року пішов до лав ЗСУ. Отримав тяжке поранення, має проблеми зі слухом. Зараз вирішив взяти участь у шоу з написаною на фронті піснею.

У команді Наді Дорофєєвої цілих три співака – Майрамік Авоян, Роман Панченко, Юрій Городецький.

Майрамік Авоян – дівчині 18 років, зараз вона вимушено живе за кордоном. Де працює у McDonald’s, забезпечуючи себе сама. На прослуховуваннях заспівала пісню Stand up Synthia Erivo та зачарувала своїм неймовірним голосом.

Роман Панченко – співав на вулицях рідного Чернігова. Літом 2022 року виконав пісню “Океан Ельзи” – “Обійми” із лідером гурту Coldplay Крісом Мартіном на сцені у Варшаві. На шоу вибрав пісню цього ж гурту.

 Суперфіналісти "Голосу країни-13" змагатимуться за звання кращого голосу країни
Суперфіналісти “Голосу країни-13” змагатимуться за звання кращого голосу країни

Юрій Городецький – із Одеської області, йому 25 років. Має за плечима музичну освіту, займаючись музикою змалку. Зараз він військовослужбовець ЗСУ. Став відомим у мережі з піснею “Браття українці”. На вокальне шоу заспівав “Києве мій”.

У Юлії Саніної теж три фіналісти – Христина Старикова, Влад Пелих, Галина Печеніжська.

Христина Старикова – 17-річна дівчина із Донецької області, зараз у Києві. Змалечку була учасницею на всіх місцевих концертах. На шоу виконала пісню JVKE – Golden hour.

Влад Пелих–наймолодший, 16 років. Зараз живе у Польщі. На “Голосі країни” Влад заспівав пісню української співачки Jerry Heil та Krystian Ochman – Bronia.

Галина Печеніжська – 33-річна жінка із Харкова. Зараз вона у Німеччині з мамою та дочкою, працює в церкві, створила хор. ЇЇ пісня “Івана Купала” Джеррі та alyona alyona.

“Голос країни” – це шоу, яке шукає та вимагає найвищий рівень якості до вокалу. Тому і нагорода непогана – квартира в Київі та купа шанувальників таланту!

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.