Об’їдаюся на ніч та не гладшаю: навпаки вживаю продукти, що сприяють схудненню і фігура радує

Їсти будь-коли й не набирати зайвих кілограмів мріють практично всі представниці чарівної статі. Та не всім відомо, що деякі продукти, вживані на ніч, здатні наситити й допомагають схуднути.

Тим, хто перебуває на дієті, зовсім не обов’язково встановлювати правило – не їсти після 18 години. Більш того, окремі продукти можна вживати не лише на вечерю, але й безпосередньо перед сном. І це піде тільки на користь організму. Ще й вага танутиме.

Звісно, у вечірньому раціоні не повинно бути ані рафінованих вуглеводів, ані крохмалю. Цукор теж слід винести за дужки. А от продукти, багаті на білок, якраз придадуться повною мірою.

Сир

Що їсти на ніч, щоб схуднути

У цьому кисломолочному продукті є не лише білок у достатній кількості, але й кальцій. Особливо продукт потрібен жінкам, що перебувають у стадії менопаузи. Обирати нежирний сир не рекомендується. Оскільки схуднути буде легше, вживаючи якраз продукт із високим вмістом жиру.

Горіхи

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Багато хто відмовляється від горіхів через надмірно високу калорійність плодів. Та якщо їсти волоські горіхи чи мигдаль не пригорщами, а зовсім потрошку, це допоможе в ділі підтримання стрункої фігури. Тож можете сміливо пожувати перед сном кілька зернин – піде тільки на користь.

Яйця

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Про те, що яйця – це суцільний білок, чули, напевно, всі. В цих продуктах життєдіяльності курей є чимало інших корисних елементів. Тому яйця можете застосовувати не лише на сніданок. Використовуйте їх і під час пізньої вечері – не погладшаєте.

Тофу

Що їсти на ніч, щоб схуднути

Людям із веганськими нахилами доведеться черпати білки в рослинних продуктах. Наприклад, вживати сир тофу. І запаси білка в організмі поповните, і спробуєте позбутися кількох сантиметрів на талії.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.