Кияни полюбляють екзотику: вигулюють на повідку то вовка, то леопарда, то свиню

Тримати екзотичних тварин нині дуже модно. От і кияни вирішили виділитися серед інших та завели собі домашніх улюбленців. Але не якихось там котиків чи собачок. А дещо цікавіше.

Вовк

Кияни були неабияк здивовані, коли побачили у житловому масиві “Відрадний” справжнісінького вовка. Хижак спокійнісінько прогулювався, не звертаючи уваги на перехожих. Добре, хоч був не сам, а з хазяїном, який тримав дику тварину на повідцю.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Сіроманець з цікавістю озирався навсібіч. Він був у нашийнику, але без намордника. Певно, тварина приручена й давно живе з людьми. Але це не означає, що дикий звір не може пригадати свої природні замашки й не відкрити полювання на навколишніх людей.

Свиня

Окрім вовка, на вулицях столиці можна побачити ще й свиню, що гуляє. Саме таку картину одного дня побачили мешканці Оболоні. Чому тут дивуватися? Свиня – не вовк, а звичайна свійська тварина, тому її може тримати будь-хто.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Після публікації світлини свині на повідцю в мережі почалися кепкування. Дехто цікавився, чому тварину вигулюють на повідцю, але без намордника. Інші уявили на місці милої чорної тваринки купу ковбаси. Ще хтось волів би бачити в Києві слона.

Леопард

Та любителі екзотики не бачать меж. І ось уже чоловік виводить на повідцю… леопарда. Дивну парочку помітили в районі Ботанічного саду. Тваринка ще зовсім маленька, а хазяїн жорстко тягне її за повідець.

Екзотичних тварин вивели на прогулянку в Києві

Подібна картина надзвичайно обурила зоозахисників. Активісти нагадали, що утримувати диких тварин удома українцям не дозволено. Вони попросили вказати контакти власника леопарда, адже подібні вчинки несуть загрозу як самій тварині, так і людям, що трапляться на шляху представника котячих.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.