Тренди у взутті на зиму 2023-2024: що обирають Леся Нікітюк, Наталка Денисенко та інші зіркові модниці

Ні для кого не секрет, що не варто економити на взутті, особливо у холодний сезон. Українські зірки допоможуть вам обрати найбільш актуальну модель.

Один з найпомітніших трендів у взутті сезону осінь-зима 2023-2024 – це чоботи з високою халявою. Вони можуть бути на плоскому ходу чи на підборі, з тракторною підошвою або викроєні під “ковбойки”. Сьогодні ми розглянемо ті, в яких нещодавно показалися відомі українські зірки шоу-бізнесу.

Леся Нікітюк

Відома телеведуча і журналістка, а також затята модниця Леся Нікітюк нерідко хизується своїми стильними образами: нещодавно вона показалася в екстравагантному total black луці – в чорній обтислій майці, короткій шкіряній спідничці, шкірянці та колготках із принтом. Доповнила вона свій образ невеликою сумочкою, кулоном, а також високими чобітками. На жаль, свої струнки ноги цього разу Нікітюк вирішила не демонструвати повністю, проте ми бачимо, що халява взуття доволі щільно прилягає по нозі і довжиною досягає коліна.

Такі чоботи зручно поєднувати зі спідничками, і можна легко заховати під вільні штани за необхідності.

Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024

Наталка Денисенко

Відома акторка театру, кіно та дубляжу – неймовірна Наталка Денисенко, – завжди вміла захопити шанувальників своїм тонким почуттям стилю. Вона любить світлі кольори – білий, бежевий, пастельні голубий та зелений, і навіть похмура погода не змусить акторку змішатися з темним натовпом. Цього разу на зйомки для вистави “Основний інстинкт” вона прийшла у кремових ботфортах на тракторній підошві, які висотою халяви сягали вище коліна. Вони сидять куди більш вільно на ногах, і це обмежує їх стилізацію. Проте, в таких чоботах має бути достатньо тепло, щоб носити спідницю в прохолодну погоду.

Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024

Катерина Репяхова

Молода дружина Віктора Павліка Катерина – щаслива дружина і мама дворічного Михасика, а також бізнесвумен та блогерка. Вона дивом знаходить час для спільних фотосесій із сином, і часто радує світлинами свою аудиторію. Так, на одному бекстейдж-відео з фотосесії Катерина показалася у чоботах-ковбойках із високою халявою. Зазвичай колготки роблять висотою до литки, а ті, що на Репяховій, діставали дівчині аж до коліна. В таку модель взуття дуже зручно заправляти брюки, і варіація з джинсами придає образу особливого шарму.

Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024
Тренди у взутті на зиму 2023-2024

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.