Микита Добринін недовго сумував після розлучення з Квітковою: вже сходив до ресторану з новою пасією

Ведучий Микита Добринін знайшов своє щастя після розлучення з Дашею Квітковою. Хто його нова обраниця? Шанувальники розпізнали незнайомку за рукавом шкіряної куртки

Телерадіоведучий Микита Добринін не перестає дивувати шанувальників своїм бурхливим життям. За останні три роки молодий хлопець встиг одружитися, народити сина разом із своєю колишньою — Дашею Квітковою, розлучитися і… знайти нове кохання.

Нещодавно Микиту помітили в одному з ресторанів з новою пасією. Точніше — він сам її “засвітив” на своїй персональній сторінці в Instagram. На світлині, яку ведучий виклав у соцмережі, не помітно обличчя красуні — а лише рукав її шкіряної куртки та телефон на столі з наліпкою-котиком на корпусі. Короткий підпис на світлині “Чітміл” додав інтриги, адже його переклад означає “планове порушення дієти”.

Підписники в соцмережі взялися за розслідування та з’ясували, що, скоріш за все таємничою супутницею Добриніна стала блогерка на ім’я Чара Хорив. На це, зокрема, вказувало те, що в той самий день Чара була вдягнута в таку ж саму куртку, що й незнайомка зі світлини, опублікованої Добриніним. А ще в Хорив – такий же самий Айфон і навіть волосся — того ж кольору, що і у дівчини зі світлини, опублікованої ведучим та колишнім учасником шоу “Холостяк-9”.

Микита Добринін з сином та колишньою дружиною
Микита Добринін з сином та колишньою дружиною

Чара Хорив — відома в Україні модель і блогер. На початку 2022 року вона розійшлася зі своїм бойфрендом. Свої невдачі були і в особистому житті Микити Добриніна. Хлопець був одружений двічі. Від шлюбу з блогеркою Дашею Квітковою в нього є маленький син Лев. Про розлучення цієї пари стало відомо на початку 2023 року. За словами Квіткової, причиною розірвання офіційних стосунків з Добриніним стали занадто різні темпи життя. Заради дитини Микита і Даша вирішили зберегти добрі стосунки між собою.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.