Ніжний, смачний та простий десерт з молока і желе, що стане улюбленим в кожній родині – торт “Бите скло”

Якщо ви полюбляєте желе, то цей десерт буде ідеальним вибором. Бите скло – це дуже ніжний, смачний та незвичний торт, який точно стане вашим улюбленим.

Желейний торт без випічки “Бите скло” – дуже простий у приготуванні, смачний та яскравий десерт, що неодмінно прикрасить як щоденний стіл, так і святковий. Рекомендуємо вам ознайомитись із покроковим рецептом та порадувати себе і рідних цією красивою смакотою.

Для десерту нам необхідні:

  • 3 пачки концентрату желе різних кольорів і смаків;
  • 25 грамів желатину;
  • 500 мілілітрів молока;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 10 грамів ванільного цукру
  • піали для порційної подачі десерту або форма для кексу.
Простий рецепт ніжного желейного торта “Бите скло”

Спосіб приготування:

Приготуйте різнокольорові желе з концентратів за інструкцією на упаковці. Розливати їх краще по пласким контейнерам  – наприклад, по лоточкам. Можна скористатися звичайною глибокою тарілкою великого діаметра, головне – щоб потім було зручно нарізати желе на кубики. Лишаємо застигати на 2-3 години в прохолодному місці.

Молочне желе готуємо так: до 100 мл молока додаємо 25 грамів желатину, перемішуємо і лишаємо набухати. Тим часом нагріваємо залишок молока, не доводячи до кипіння. Додаємо до гарячого молока цукор і ванільний цукор, желатинову суміш розігріваємо на водяній бані та додаємо до молочно-цукрової частини. Ретельно перемішуємо та слідкуємо, щоб молочне желе не застигло, але стало достатньо прохолодним.

Тим часом кольорове желе нарізаємо на квадратики та додаємо у тару – піалки чи форму. Можете для більш яскравого результату перемішати їх між собою, але обережно. Заливаємо кольорові кубики молочним желе і знову відправляємо в холодильник до повного застигання – мінімум на 3 години, або краще на ніч. Після цього можете сміливо подавати цю красу до столу.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.