Смачне бісквітне печиво всього з трьох інгредієнтів: родина в захваті від цих ласощів, а діти просять ще

Прості та доступні рецепти завжди користуються попитом, особливо якщо це щось смачненьке до чаю. Це смачне печиво порадує вас ніжністю, і ви неодмінно захочете спекти ще одну порцію.

Пропонуємо вам доповнити свій арсенал швидких та доступних рецептів смаколиків до чаю цим бісквітним печивом з інгредієнтів, які знайдуться на будь-якій кухні. Легкість у приготуванні – його неодмінний плюс, і до цього можна залучити навіть найменших. Простота та швидкість – не єдині “козирі” цього рецепта, адже бісквітне печиво по ньому виходить неочікувано повітряним та смачним, тому готуйте одразу подвійну порцію.

Інгредієнти для печива:

  • 2 курячих яйця;
  • 180 грамів борошна;
  • 160 грамів цукру;
  • Дрібка солі;
  • За смаком – ванілін або ванільний цукор, інші спеції.
Покроковий рецепт смачного бісквітного печива всього з трьох інгредієнтів
Покроковий рецепт смачного бісквітного печива всього з трьох інгредієнтів

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбийте два яйця, додайте до них цукор та сіль. Міксером або вручну вінчиком збийте суміш до розчинення цукру та утворнення пишної піни. Це займе більше 10 хвилин, тому запасіться силами та терпінням.

До миски з яєчною сумішшю невеликими порціями просійте 180 грамів борошна, обережно перемішуючи лопаткою знизу догори, ніби завертаючи борошно у пишну масу. В цей же час можна додати спеції, наприклад, корицю, імбир чи кардамон.

Застеліть деко пергаментом та можете викладати печиво, змазувати його олією не потрібно. Врахуйте, що під час запікання печиво збільшиться в діаметрі, тому при викладанні витримуйте дистанцію. Тим часоп поставте прогріватися духовку до 190ºC і можете відправляти печиво випікатися протягом 10-12 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Коли сплине час, по готовності одразу ж дістаньте печиво з духовки, дайте йому охолонути, і можете подавати до столу. Цей ніжний бісквітний смаколик чудово поєднується з чаєм, молоком і какао, тому сподобається навіть найменшим.

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?