Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати. Тільки для “МастерШеф” згодиться

Сучасний ринок кухонної техніки пропонує широкий вибір різноманітних пристроїв, які здатні спростити приготування їжі та зробити його більш цікавим. Однак не всі ці пристрої є вкрай необхідними.

Не завжди слід сліпо вірити рекламі та модним трендам. Існує багато кухонних пристроїв, які незважаючи на свою популярність, можуть виявитися марною тратою грошей. Розглянемо декілька таких технічних трендів.

Кавоварка

Кавоварка – один з найпопулярніших кухонних пристроїв у світі. Однак вона не є вкрай необхідною. Насправді каву можна приготувати і без неї, використовуючи звичайну турку або френч-прес. Смак кави, звареної в турці, буде більш насиченим і ароматним, ніж у кави з кавоварки.

Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати
Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати

Мультиварка

Мультиварка – це універсальний пристрій, який може використовуватися для приготування різноманітних страв. Однак, як стверджують деякі господині, мультиварка часто стоїть без діла, оскільки вони звикли використовувати звичайні каструлі. Крім того, мультиварки можуть бути досить дорогими.

Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати
Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати

Хлібопічка

Хлібопічка – розумна техніка для приготування домашнього хліба, яка зовсім не є необхідною. Хліб можна приготувати і без неї, використовуючи звичайну духовку або мікрохвильову піч.

Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати
Модна, але непотрібна: кухонна техніка, яку краще не купувати

Крім кавоварок, мультиварок і хлібопічок, до категорії непотрібної кухонної техніки можна віднести також такі пристрої, як:

  1. Соковижималка. Сок можна приготувати і без соковижималки, використовуючи звичайну терку або блендер.
  2. Сушилка для фруктів і овочів. Їх в разі чого можна купити в магазині.
  3. Кухонна машина. Це той самий блендер, але з більшою кількістю функцій.

Якщо ви плануєте придбати кухонну техніку, уважно обміркуйте, чи вона вам дійсно необхідна. Не варто купувати пристрій тільки тому, що він модний.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.