На календарі ще осінь, а Гросу, Могилевська та інші зірки дістали з шаф шубки: які фасони обирають модниці

Щойно у Києві перші сніжинки торкнулися асфальту, зірки спохопилися – за кілька днів на календарі зима. А це означає, що слід терміново готувати шуби на вихід.

Аліна Гросу

Звісно, в Америці, де нині перебуває зірка, не так прохолодно, як в Україні. Та Аліна вирішила не ризикувати й приміряла коротеньку шубку, зшиту із чорних та білих квадратів. А оскільки сезон для такого верхнього одягу ще не настав, то дівчина під низ вдягнула виключно білизну.

Леся Нікітюк

Леді Ле похвалилася не лише однотонною шубою, хутро якої дуже нагадує Чебурашку, аніж якогось реального звірка, але й показала прихильникам абсолютно новий імідж. У такій зачісці а-ля 70-ті та з мейкапом Нікітюк впізнати дуже важко. Тож вся увага з теплого верхнього одягу перемикнулася на зовнішність дівчини, причому голоси щодо нового іміджу Лесі розділилися приблизно 50 на 50.

Світлана Тарабарова

Не шубу, але теж верхній одяг із хутром вигуляла на вулиці й мама трьох дітей. Світлана з незмінно яскраво-рудим волоссям вбралася у коротеньку коричневу дублянку, оторочену білим хутром по краях із хутряними коміром та манжетами. Видно, що одежина доволі тепла, тож Тарабаровій довелося розстебнутися.

Наталя Могилевська

Побачивши у вікно свого екобудинка перший сніг, співачка тут же відкрила шафу й стала обирати, в яку шубу вбратися сьогодні. Зупинила вибір на рожевому кожушку з капюшоном. Наталка вирішила вигуляти зимовий наряд.

Як була в штанцях з відкритими щиколотками та капцях, так і вийшла на подвір’я. Та допоки вбиралася, сніг почав танути й практично нічого не залишилося. Могилевська поцікавилася у підписників свого Інстаграма, що краще – №1 чи №2. Люди, певно, вирішили, що слід оцінювати фасони шуб. Натомість зірка мала на увазі обрання гарнішої світлини, адже на обох була в однаковому верхньому одязі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.