ТОП-5 знаків зодіаку, які ходитимуть на сторону в грудні: подивіться, чи немає серед них вашого коханого

Для представників цих знаків зодіаку буде справжнім випробуванням встояти перед спокусою заради збереження стосунків. Детальніше про це – у нашій статті.

Зрада ­– руйнівний вчинок для будь-яких стосунків. Знаючи про те, якого болю завдає навіть “невинна інтрижка”, коли про неї дізнається партнер, ці п’ять знаків зодіаку в грудні все одно можуть обрати стосунки на стороні. Будьте обачні, якщо серед перелічених є ваш партнер, та вчиняйте правильно по відношенню до коханих, якщо саме ви опинились у групі зрадників.

Діва:

Як виявилося, раціональні та добросердечні Діви все ж здатні на зраду. Ба більше, саме цього грудня, піддавшись спокусі, вони можуть неодноразово скочити в горох.

Козоріг:

Ідеалістичні та дисципліновані Козороги зіштовхнуться зі справжнім випробуванням, яке навряд чи зможуть пройти. Повівшись на магнетизм та харизму когось із колег, вони з легкістю заведуть службовий роман, особливо якщо пропозиція надійде саме з їхнього боку.

Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні
Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні

Лев:

Хтось знайде головну слабкість Левів – їхнє его, – і завдяки правильним знакам уваги зможуть звабити їх. Зрадивши раз, Леви будуть із усіх сил вдавати, ніби нічого не сталося, що особливо вдарить як і по тому, кому наставили роги, так і тому, з ким це було втілено.

Скорпіон:

Пристрасні Скорпіони не дарма заробили репутацію рокових залицяльників – вони легко змінюють партнерів, і так само легко і невимушено можуть зрадити. Крім того, ризик цього підвищується саме у грудні.

Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні
Астрологи повідомили, хто зі знаків зодіаку може зрадити коханим у грудні

Риби:

Не хочемо звучати так, ніби ми виправдовуємо зради – але Риби якщо і зроблять це, то лише тому, що знайдуть довгоочікуване розуміння від когось на стороні. Довго вагаючись, вони все ж не втримаються та зрадять своїх коханих, і рано чи пізно пожалкують про це.

Нові статті

Схожі статті

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?

“Ти назавжди в моєму серці”: переможниця “Мастершеф 2” Ліза Глінська розповіла про втрату маленького сонечка

Переможниця і суддя "МастерШеф" Ліза Глінська розповіла про сумну подію в родині. Що саме сталось у кулінарки і кого вона втратила? Читайте детальніше в матеріалі від "Одного Факту".

Все почалось, коли їй було 14: Марічка Падалко розповіла про свій перший шлюб – імʼя чоловіка досі приховує

Зірка 1+1 Марічка Падалко вперше розповіла про свого першого чоловіка, ім'я якого не розкриває: що відомо про перший шлюб телеведучої та чому пішла від екс-обранця?