Народні прикмети про гроші: в які дні тижня їх краще не рахувати, щоб не опинитись на межі бідності

Напевно, багатьом з вас доводилося чути таку приказку: "гроші – рахунок люблять". А ще в народі існує чимало прикмет, які стосуються грошей та відносин людини з ними. Пропонуємо їх до вашої уваги.

У наших пращурів існувало чимало прикмет стосовно грошей. Деякі з них торкаються їх підрахунку. Наприклад, в давнину вважали, що найбільш несприятливими днями для підрахунку грошиків є:

  • понеділок (рахування грошей в цей день призводить до бідності);
  • четвер (підрахунки грошей – до матеріальних втрат);
  • субота (якщо рахувати цього дня гривні – в майбутньому стануться марні витрати).

А ще рахування грошей під забороною у Великий Піст — бо будете жити в злиднях та бідності.

Гроші краще рахувати вранці
Гроші краще рахувати вранці

Якщо вірити народним прикметам і порадам досвідчених нумерологів — то збільшити свої матеріальні статки можливо лише при використанні особливих схем підрахунку грошиків у гаманці. Наприклад, кишенькові купюри треба перераховувати тричі на день — з ранку, по обіді та ввечері.

Гроші, що відкладені на повсякденні потреби – краще перерахувати у п’ятницю вечором.

Окрема схема існує для перерахунку крупної суми грошей, відкладених на серйозну покупку. Їх рахують один раз на 2 тижні – коли сонце заходить за обрій. Краще обрати для цієї процедури день з парним числом.

Нові кошти, що надійшли до вашого родинного бюджету – краще перерахувати відразу після отримання. А потім — ще раз, 20 годин потому. Оберіть для цього затишний та затемнений куточок в своїй оселі.

Гроші завжди треба рахувати на самоті – коли в кімнаті нікого немає. Краще, якщо приміщення буде ізольованим і зачиненим на замок. Не треба, щоб ваші матеріальні доходи бачив будь-хто з сторонніх людей.

А ще наші предки говорили, що ввечері гроші рахувати не можна – це призведе до неочікуваних трат.

Чужі гроші краще взагалі не перераховувати – особливо ввечері. Бо це позбавить вас самих фінансової вдачі та великих матеріальних статків.

Намагайтесь ні віддавати усі дрібні монетки, що є у вашому гаманці. Завжди залиште там декілька штук, які будуть свого роду талісманом і притягнуть до вас більш крупні грошові купюри.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?