“Назвали Вікторія”: Рятувальники Одещини допомогли новонародженій дівчинці та її мамі під час заметілі

Метелиця не стала перешкодою для нового життя. Зворушлива історія про те, як рятувальники ДСНС допомогли мамі з новонародженим немовлям дістатись пологового будинку

Віхола, що вирувала минулої неділі на Одещині та в деяких інших регіонах України — значно ускладнила рух транспортних засобів та спричинила справжній колапс. Продертися крізь снігові намети не деяких ділянках автошляхів не могли навіть автівки пожежних і рятувальних служб. Тому наступна історія, що сталася в селищі Сергіївка на Одещині, перетворилась на справжнє диво.

Там автомобіль швидкої медичної допомоги не зміг самотужки доїхати на виклик до вагітної, в якої почалися пологи. Рятувальники селища разом із співробітниками поліції супроводили медичних працівників до будинку жінки.

Маленька Вікторія на руках у співробітника ДСНС / Фото: ДСНС України, Facebook
Маленька Вікторія на руках у співробітника ДСНС / Фото: ДСНС України, Facebook

Медикам довелось зустрічати нове життя вдома, а вже після народження дівчинки постало питання — як їх з матусею доправляти до пологового будинку? Шляхи були перекриті товстими сніговими наметами, хурделиця не вщухала, а крізь величезні затори не могли продовжувати свій рух навіть пожежно-рятувальні автомобілі.

Рятівники прийняли рішення доставити щасливу матусю з немовлям до Пункту незламності, що розташований в пожежній частині селища Сергіївка. Там жінка з новонародженою донечкою перечекала пік снігової негоди, а потім співробітники ДСНС допомогли їй дістатись пологового будинку.

Назвали новонароджену дівчинку Вікторією і свою першу перемогу — над метелицею, вона вже здобула.

Рятувальники і поліцейські України вкотре продемонстрували приклад злагодженої роботи в надзвичайних умовах. Попри негоду вони змогли організувати процес допомоги породіллі на високому рівні.

Нагадаємо, що найближчим часом синоптики прогнозують чергове погіршення погодних умов. На дорогах очікується ожеледиця, а в середу, 29 листопада – по всій країні пройдуть мокрий сніг та дощ.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.