Проста та поживна вечеря з доступних інгредієнтів: курячі сердечка з рисом, що смакуватимуть усій родині

Всі ми іноді потребуємо смачної та простої в приготуванні вечері, яка буде виготовлена з доступних продуктів та сподобається всім. Детальний рецепт далі у статті.

Курячі сердечка з рисом не лише поживні та корисні, а й неймовірно смачні. Вони ідеально підійдуть для сімейної вечері, коли хочеться чогось теплого, простого в приготуванні та дуже ситного. Спробуйте приготувати рис із курячими сердечками за цим рецептом і відчуйте всі переваги такої вечері самі.

Нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 600 грамів курячих сердець;
  • 1 склянка рису;
  • 2 склянки води;
  • 2 столові ложки сметани;
  • 1 морквина;
  • 1 цибулина;
  • 1 чайна ложка солі;
  • Треть чайної ложки чорного перцю;
  • Треть чайної ложки коріандру;
  • 1 чайна ложка сушеного часнику;
  • 2 зубчики свіжого часнику;
  • Олія для смаження.
Доступний рецепт курячих сердечок з рисом на вечерю
Доступний рецепт курячих сердечок з рисом на вечерю

Спосіб приготування рису з курячими сердечками:

Кожне куряче сердечко розріжте навпіл та ретельно промийте, за бажанням можете зрізати з них зайвий жир, складіть у зручну миску. Приправте сердечка меленим перцем, сіллю, сушеним часником і меленим коріандром, ретельно перемішайте. Дайте сердечкам настоятися в спеціях хвилин 20, після чого обсмажте їх на сковороді з розігрітою олією протягом 15 хвилин до готовності.

Додайте до сердець у сковороду заздалегідь очищені та дрібно нашатковані моркву, після 4 хвилин – цибулю і готуйте суміш ще протягом 4 хвилин. Після цього додайте до сковороди промитий рис і влийте до всього склянку води. В ще одну неповну склянку води додайте сметану та перемішайте, влийте у суміш на сковорідці та додайте вичавлений часник. Ретельно перемішайте, після чого готуйте на маленькому вогні під кришкою протягом 30 хвилин.

Перед подачею, за бажанням, можете прикрасити страву свіжою зеленню та цибулькою. Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?