Аеропорт “Бориспіль” скоро відкриють? З’явилися цікаві вакансії для працівників авіації: усі деталі

На сайтах оголошень стали з'являтись доволі цікаві вакансії. В місті Бориспіль затребувані авіаційні техніки і командири повітряних суден та інші вакансії. Аеропорт готують до відкриття?

В перший день грудня в офісі Президента України зробили заяву: якщо будуть створені відповідні умови — то аеропорт “Бориспіль” поблизу Києва відкриють першим. Заступник керівника президентського офісу Андрій Сибіга повідомив, що повітряна гавань “Бориспіль” стала першою, що зачинилася після початку повномасштабного вторгнення росії.

Цей же аеропорт за відповідних умов стане першим серед відкритих в країні. За словами заступника керівника Офісу Президента — “Бориспіль” почне приймати пасажирів та запустить у небо літаки, як тільки це дозволить робити ситуація в сфері безпеки.

Вакансії у місті Бориспіль
Вакансії у місті Бориспіль

Повернення до елементів миру, на думку керівника Офісу Президента Андрія Єрмака — стає можливим тому, що Україна зміцнішала і тепер може забезпечити цьому об’єкту високий рівень безпеки самостійно.

На тлі цих новин аеропорт “Бориспіль” вирішив підігріти інтерес громадян до теми повернення літаків в українське небо і… опублікував декілька вакансій про прийом на роботу на сайті robota.ua. Згідно з ними, у підприємства є потреба у:

  • провідних інженерах з експлуатації повітряних суден;
  • авіаційних техніках з планера та двигунів;
  • командирах повітряного судна – інструкторах А-319 служби організації навчання і тренувань льотного складу;
  • командирах повітряного судна-інструкторах АН-148
  • провідних інженерах з передпольотного інформаційного обслуговування;
  • інженерах 1-ї категорії відділу підготовки виробництва.

Що насправді відбувається і чи варто очікувати відкриття аеропорту “Бориспіль” найближчим часом?

Аеропорт Бориспіль запрошує на роботу інструкторів і командирів повітряних суден
Аеропорт Бориспіль запрошує на роботу інструкторів і командирів повітряних суден

Згідно з офіційною заявою від самого аеропорту — вакансії завжди були і є на подібних сайтах оголошень. Що стосується відновлення роботи повітряної гавані, то наразі співробітники аеропорту зосереджені на збережені власної інфраструктури та висококваліфікованих кадрів. Також в повідомленні аеропорту йдеться про те, що власником оголошення може бути й особа, що працевлаштована на іншому підприємстві.

Аеропорт Бориспіль відкривають: що відомо
Аеропорт Бориспіль відкривають: що відомо

Свій коментар щодо інформації про відкриття “Борисполю” надав і радник Офісу Президента Михайло Подоляк. Він наголосив, що відкриття аеропорту — це питання “не завтрашнього дня”.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.