У мережі з’явилося нове фото будинку Тіни Кароль в Україні: як зараз виглядає нерухомість співачки

У будинку в Зазим'ї Тіна Кароль мешкає вже багато років поспіль. Величний маєток та чималу прибудинкову територію зірка демонструвала не раз. Тепер настав час побачити оселю в снігу.

Помітивши, що довкола навалило чимало снігу, Тіна Кароль вбралася у коротеньку коричневу дубляночку та білу міхову шапочку й нумо прогулюватися власною фазендою. Триповерховий будинок співачки, припорошений сніжком, виглядав особливо привабливо.

Оскільки почистити сніг зі сходів зірці на думку не спало, вона скотилася ними вниз, мов кулька, й занурилася в сніговий замет з головою, подриґавши чарівними ніжками. Звісно, не обійшлося без танців під власний хіт “Не святі”.

Тіна Кароль показала власний засніжений будинок

Уважні підписники відразу вгадали у шоколадній дублянці руку майстрині. Виявляється, під таким брендом випускає одяг дівчина Тараса Цимбалюка Світлана Готочкіна. Цю гарну річ може придбати будь-хто за 40 тисяч гривень.

Шкода, що Тіна мешкає тут одна. Будинок їй подарував коханий чоловік Євген Огір на честь народження первістка Веніаміна. Після смерті благовірного від раку співачка вирішила залишити будинок як пам’ять. У середині навіть можна побачити кабінет продюсера таким, як він був при живому господарі.

Тіна Кароль показала власний засніжений будинок

Маєток настільки просторий, що Тіні вдалося виділити велике приміщення під сценічні костюми. Тут вона зберігає всі наряди, в яких з’являлася в кліпах та на сцені. Є куточок із численними нагородами.

А власну спальню зірка організувала на самій верхотурі. Поставила посеред кімнати ліжко, ванну та білий рояль. Щоб затягнути інструмент на 3 поверх, довелося розбирати частину сходів. Та Тіна була невблаганна й не поступилася власною мрією. Є у знаменитості й власний спортзал, і город, і чимала ділянка з гарними трояндами. Залишилося тільки зустріти жіноче щастя.

Нові статті

Схожі статті

“Близько 2.5 мільйонів”: хореограф Амадор Лопес приголомшив сумою боргу, який виплачує й досі – отакі танці

Амадор Лопес – україно-венесуельський співак, танцюрист та фехтувальник, який став відомим завдяки участі в розважальних шоу "Танці із зірками", "Фабрика зірок", "Танцюю для тебе" та "Майданс-2".

“Мені байдуже на пенсію”: 67-річна Оксана Білозір розсекретила свої заробітки – на життя вистачає

Оксана Білозір достатньо відверта зі своєю аудиторією, тож співачка вирішила розсекретити свої доходи, які вона має щомісяця - де артистка їх бере?

Зі Златою Огнєвіч не вийшло: куди зник переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний – повністю змінив імідж

Андрій Задворний хоч і став переможцем "Холостячки-2", але йому так і не вдалося підкорити до кінця серце Злати Огнєвіч - як змінилось життя чоловіка?

“Від 30 до 50”: Катя Полтавська розсекретила суму аліментів, які Остапчук платить дітям від першого шлюбу

Третя дружина шоумена Вови Остапчука Катя Полтавська розповіла, скільки чоловік платить аліментів на дітей від першого шлюбу. Сума виявилась немаленькою.