Осадча, Кароль, Ребрик та інші зірки показали, як треба носити піджак: цей верхній одяг нині у тренді

Якщо погортати інстаграм-акаунти зірок, напрошується висновок, що піджак нині є доволі модним атрибутом. В іншому разі дівчата не стали б так часто вбиратися у цей чоловічий вид одягу.

Катя Осадча

Вітаючи всіх причетних до благородної справи з Днем волонтера, ведуча не могла вбратися фривольно. Ось і бачимо на Катрусі стильний сірий піджак у смужку класичного крою. З загорнутого рукава визирає синя підкладка. А лацкан Осадча прикрасила довгим ланцюжком із брошкою.

Тіна Кароль

Співачка теж обрала вбрання сірого кольору. На одній світлині Тіна присіла, й складається враження, що вона в самих лише колготках та босоніжках на шпильках. Але на іншій світлині зірка стоїть у повний зріст. Стає зрозуміло, що це не просто піджак, а костюм з короткою спідницею.

Даша Квіткова

Ще один сірий піджак, але оверсайз, продемонструвала колишня дружина Добриніна. Лук Даша, що зібралася на шопінг, доповнила величезним шарфом, який обмотала кілька разів довкола шиї. А ще знаменитість вбралася у джинси та коричневі черевики на високій платформі.

Лілія Ребрик

Напевно, щоб приховати свій чималий животик, майбутня породілля накинула на чорний светр сірий піджак великого розміру. Позуючи під час бранчу від благодійного фонду Лілії Ребрик, знаменитість майстерно приховувала свою вагітність, широкими полами верхнього одягу.

Tayanna

Здається, ця співачка найбільше виділилася своїм вбранням. І хоча піджак у Таяни теж сірий, як і в решти колежанок, але має незвичайний фасон. Верхній одяг прямого силуету, незвично короткий. Зірка скомпонувала його з шортами з такої ж тканини. Білу сорочку, на яку накинутий піджак, знаменитість зробила навипуск, а зверху прикрасила ще й паском, що більше нагадує коротку спідничку. Від такого лука не можна відвести очей.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.