Він ховав її роками, а вона завжди хотіла пізнаваності: історія кохання Дзідзьо та його колишньої дружини

У 2021 році справжнім шоком для всіх стала новина про розлучення Михайла та Славії Хоми. Шлюб Dzidzio зі Slavia тривав майже 20 років і видавався непорушним. У чому причина?

Пара довго приховувала розрив. Та після офіційного розлучення про це дізналися всі. Dzidzio і Slavia познайомилися в музучилищі. Довго зустрічалися, а побралися в листопаді 2013 року. Закохані брали участь в одному музичному гурті.

Сам Михайло ніколи не афішував одруження, тому шанувальники вважали його вільним чоловіком. Ярослава першою розповіла про свій статус зіркової дружини у “Світському житті”. Поскаржилася на брак уваги з боку благовірного та відзначила, що викладає вокал для діток.

Що спричинило розлучення Дзідзьо та Славії?

Це відбулося у 2016 році. А за 2 роки Slavia тайкома від чоловіка подалася на кастинг до “Х-фактору”. Відбірковий тур співачка здолала, але до фіналу шоу не дісталася. Та думок про шоубізнес не полишала й у 2020-му випустила кліп “Я тобі не мамка”. Михайло, переглянувши відеоряд на композицію в Інтернеті, був страшенно невдоволений стилем та вбачив у пісні “камінці у свій город”.

Що спричинило розлучення Дзідзьо та Славії?

Сам артист у той час постійно записував романтично-гумористичні дуети з кумою Олею Цибульською, всіляко удаючи, що між ними щось існує. Пішли чутки, що Цибульська народила від кума синочка, який страшенно схожий на Хому.

З дружиною Dzidzio співати відмовлявся, мотивуючи відсутністю відповідної пісні. Slavia страшенно сердилася за це і на чоловіка, і на Олю. Розуміла, що подібними натяками на роман Цибульська торує собі шлях на вершину шоубізу. А з її почуттями та переживаннями ніхто не рахувався.

Оля Цибульська стала причиною розлучення Дзідзьо та Славії?

У березні 2021-го Ярослава Хома зізналася, що весь час намагалася догоджати чоловіку, але це не призвело до бажаних наслідків. У підсумку лише нажила ментальних проблем. На цей момент пара вже не жила разом. За місяць Dzidzio сповістив у пресі, що вони вже не пара. А влітку їх офіційно розлучили. Отак бажання зробити співочу кар’єру призвело до припинення шлюбу.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.