Як кропивничанин Ігор став Яною: тепер розважає казахів своїми ідеальними формами у відомому глянці

Зростав у Кропивницькому один звичайний хлопчик. Ніхто й не підозрював, що в душі в Ігоря Булгачова вирують справжні пристрасті. І врешті настав момент, коли хлопчик вирішив стати дівчинкою.

Ще 20 років тому Ігор зробив операцію зі зміни статі й перетворився на Яну. Булгачовій стало тісно в межах невеликого обласного центру, і він, вірніше, вона випурхнула з гніздечка й подалася шукати щастя на московію.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

У столиці сусідньої країни справи Яни пішли вгору практично відразу. Трансгендерка стала вдалою піарницею. Вона співпрацювала з Машею Малиновською, розпочавши шлях зі стилістки, а далі просунувшись кар’єрними сходами. Українка-трансгендер організовувала чимало світських заходів і стала доволі популярною в певних московських колах.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Звісно, усе стало на свої місця не відразу. Довелося пережити кілька пластичних операцій, приймати гормони й ще купу всякого різного. Урешті зірковий час Яни Булгачової настав. Дівчина-трансгендер з’явилася у відомому в усьому світі глянцю.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Декому Яна Булгачова відома під іменем Уляни Романової. До речі, про минуле вона не любить згадувати, називаючи себе москвичкою. Хоча чого не зробиш заради піару – модель під час знімання для казахстанського відділку журналу сповістила, що має казахське коріння.

Ігор Булгачов став Яною і з’явився на обкладинці

Світлини колишнього кропивничанина прикрасили обкладинку чоловічого журналу, який виходить у Казахстані. Звісно, Ігор-Яна вбралася у жіноче вбрання, зробила відповідний макіяж і приголомшила читачів ідеальними формами з мінімумом одягу. Нині псевдомосквичка Яна мешкає в Італії, де вийшла заміж за київського мільйонера.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?