Блондинкою мріє стати кожна жіночка, та не кожна наважується: як зробити це без шкоди для волосся

Що не кажіть, а чоловіки в першу чергу звертають увагу на блондинок. Тож якщо від природи не дісталося світлого волосся, ситуацію можна виправити фарбуванням. От тільки робити це слід правильно.

Ретельно обирайте відтінок

Перед фарбуванням треба зважити, що відразу з брюнетки на блондинку перетворитися неможливо. Тож до вибору фарби слід поставитися дуже уважно. Налаштуйтеся, що спочатку волосся набуде теплого відтінку, але не попелястого.

Як стати блондинкою без шкоди для волосся

Тому щоб не переживати, робіть усе поступово. Висвітлюйте волосся на два тони кожні 2 місяці. Так удасться досягти бажаного результату хоч і не відразу, але гарантовано. В іншому разі буде соромно й на вулицю вийти.

Бережіть власне волосся

Під час висвітлювання волосся раніше обов’язково застосовувався окислювач, який дуже негативно впливав на стан шевелюри. Сучасні фарби, що мають інший хімічний склад, не псують волосся.

Як стати блондинкою без шкоди для волосся

Тож обираючи фарбу, обов’язково прочитайте склад. Якщо є окислювач, від такого барвника відмовляйтеся категорично. Принаймні купуйте фарбу з найнижчим відсотком цього засобу.

Доглядайте за волоссям правильно

Фарбування – не останній етап. Після висвітлення волосся потребує ретельного догляду. Застосовуйте шампунь для сухого ушкодженого волосся. Обов’язково робіть маски й користуйтеся бальзамом.

Як стати блондинкою без шкоди для волосся

Не економте на засобах догляду за волоссям – користуйтеся перевіреними часом професійними брендами. Після фарбування не можна використовувати фен чи вирівнювач. Якщо без цього ніяк не обійтися, у такому разі волосся обов’язково потребує термозахисту.

Краса – страшна сила, але й заходів потребує чимало. Якщо немає часу чи лінь доглядати за волоссям, краще не висвітлювати його зовсім.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.