Курячі яйця не можна їсти з ось цим: ТОП-5 продуктів, з якими дієтологи не радять їх поєднувати

Курячі яйця — це корисний та дієтичний продукт, насичений білком і корисними мікроелементами. Але вживати їх з певними продуктами харчування не можна. Розповідаємо, з чим поєднувати яйця недоречно.

Курячі яйця вважаються корисним продуктом, але їх поєднання з деякими продуктами харчування може нашкодити організму. Пропонуємо до вашої уваги список продуктів харчування, які краще не готувати разом із курячими яйцями.

Бекон

Багато хто полюбляє їсти бекон разом із яєчнею. Але насправді так робити не можна. Згідно з дослідженнями шведських вчених — регулярне дослідження шведських вчених, регулярне вживання яєчні з ковбасою або беконом пов’язане з високими ризиками появи зайвих килограмів, а також серйозних проблем зі здоров’ям. Регулярне вживання такої їжі може призвести до підвищення ризику інсультів, а також раку підшлункової залози.

Молоко

Яєчню із молоком поєднувати не можна, адже спільне вживання цих продуктів харчування призводить до погіршення вживання білка. Це особливо стосується соєвого молока. Якщо запивати яєчню соєвим молоком – ви отримаєте лише ударну дозу холестерину, яка не зробить вас здоровішим.

Які продукти не можна вживати разом з яйцями
Які продукти не можна вживати разом з яйцями

Банани

Вживання бананів разом із яйцями може спричинити проблеми із травленням. Дієтологи вважають, що банани краще взагалі не поєднувати з іншими продуктами харчування. Вони уповільнюють травлення та погано засвоюються в будь-якому поєднанні. Банан — ідеальний варіант самостійного перекусу, а ось разом із яйцями їх краще не поєднувати.

Чай

Запивати яєчню чаєм не варто. В складі цього напою міститься танін, який не дає корисним речовинам добре засвоюватись після термічної обробки яєць. В складі яєць міститься залізо, а танін з чаю пригнічує їх засвоєння. Крім того, таке засвоєння може спровокувати закреп.

Риба

Яйця з рибою теж не дуже ладять. В складі риби міститься авідин — речовина, що нейтралізує вітамін В7. Внаслідок цього риба втрачає свої корисні властивості.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.