Представникам цих трьох знаків зодіаку пощастить вихідними 16-17 грудня: дізнайтеся, чи є серед них ви

Ці вихідні вирізняються непростими перепадами енергетики – один день буде сповнений негативною, а інший – позитивною. Проте це не завадить фортуні нагородити представників цих 3 знаків.

У суботу, 16 грудня, варто остерігатися конфліктів – можна взагалі лишитися вдома та займатися тим, що вас радує, щоб не виявити власних негативних якостей та не нарватися на недоброзичливість оточуючих.

А в неділю, 17 грудня, ви будете переповнені енергією для рішучих дій та нових ідей. Можете сміливо ухвалювати будь-які важливі рішення, навіть доленосні. Також буде корисним присвятити йей день активному відпочинку – зікри обіцяють успіх.

Попри це, є знаки зодіаку, до яких фортуна попри все повернеться потрібним боком. Щоб дізнатися, чи входите ви або ваші близькі до списку щасливчиків – читайте далі.

Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп
Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп

Рак

В ці турбулентні дні вам підніме настрій звістка від близької людини, про яку вже довгий час ви нічого не чули. Його чи її поява за допомогою листа чи дзвінка стане для вас добрим передвісником – адже від цього і до реальної зустрічі відносно недовго. Звісно, поява вживу може затягнутися – але ви хоча б тепер знаєте, що очікування не марне.

Терези

На вас чекає зізнання в коханні від людини, якій ви таємно симпатизуєте. Головне – не уникати цієї розмови, та дати співрозмовнику знати, що для вас він теж є об’єктом романтичного інтересу. Такі стосунки точно перетворяться на бурхливий роман, тому не відмовляйтеся від цього подарунку долі.

Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп
Кому зі знаків зодіаку пощастить цими вихідними – 16-17 грудня: гороскоп

Стрілець

Зірки обіцяють вам фінансування, яке ви вже і не сподівалися отримати. Можливо, ухвалять грант на ваш творчий проєкт, на який ви подавалися доволі давно і вже встигли забути про це. Доля розпорядилася так, що винагроджує вас цим лише зараз, бо це найкращий час для початку роботи – ви як раз запаслися силами та зможете успішно закрити цей план.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?