Тоня Матвієнко прокоментувала появу кроликів Данильця і Мойсеєнка на похороні Ніни Матвієнко: “Кожному рада”

Виконавиця врешті-решт прокоментувала неочікувану появу скандального дуету "Кролики" на похороні її матері, Ніни Матвієнко. Деталі про реакцію Тоні на зрадників Данильця і Мойсеєнка читайте у статті.

Українська співачка Тоня Матвієнко – донька легендарної Ніни Матвієнко, Народної артистки України, що пішла в засвіти 8 жовтня цього року. Прийти на прощання з нею міг хто завгодно, і цією можливістю скористалися любителі росії Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко, більш відомі як гумористичний дует із псевдонімом “Кролики”.

Донька Матвієнко прокоментувала появу скандальних “Кроликів” на похороні матері

Тоня Матвієнко сказала, що справді – на прощання з Ніною Матвієнко міг прийти хто завгодно: не було ніяких заборон. Вона була рада бачити весь той натовп людей, хто вирішив прийти та вшанувати пам’ять Народної артистки.

А от у чоловіка виконавиці – Арсена Мірзояна, – була куди більш негативна реакція. Поява дуету “Кроликів” його буквально шокувала, він явно не був радий бачити ганебних Данильця та Мойсеєнка. Він розповів, що хотів випроводити чоловіків, але його зупинили та сказали не чіпати їх.

Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних "Кроликів" на похороні матері – легендарної Ніни Матвієнко
Тоня Матвієнко прокоментувала появу скандальних “Кроликів” на похороні матері – легендарної Ніни Матвієнко

Нагадаємо: Данилець та Мойсеєнко ще в 2022 році попри повномасштабне вторгення виступали на російському пропагандистському каналі, де розповідали, як їх нібито цькують в Україні. Також “Кролики” не припинили виступати в росії та не висловлювалис негативно щодо вторгнення. Їх концерти бойкотували представники української делегації в США та Канаді й спромоглися скасування їх концертів. Наразі Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко є в базі сайту “Миротворець” ще з 2019 за те, що декілька разів незаконно перетинали кордон і підтримували окупацію Криму росією.

А що про це думаєте ви?

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.