Фронтмен гурту “СКАЙ” Олег Собчук публічно посварився з колишньою дружиною: чи налагодилися врешті стосунки

Всі вважали родинний тил лідера гурту "СКАЙ" Олега Собчука доволі надійним. Згодом з'ясувалося, що подружжя розлучилося і привселюдно зі скандалами ділить майно.

Коли дружина Олега Собчука виклала в мережу листування з чоловіком, широкий загал був надзвичайно спантеличений негараздами в родині. Адже всі вважали, що артист і Марія живуть у коханні, виховуючи 20-річну Тетяну та 14-річного Арсена.

Усе виявилося набагато складніше. Після того, яка Марія звинуватила благовірного у крадіжці ноутбука й велосипеда, Собчуку довелося виступити з заявою в мережі, щоб прояснити ситуацію.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Музикант пояснив, що вони з дружиною не живуть разом тривалий час. Більше того у травні розлучилися офіційно. Подібні наміри Олег мав раніше, та заради дітей всіляко намагався зберегти сім’ю.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Доводилося ходити навіть до психолога, аби примиритися, але це не допомогло. Тепер, коли син і донька практично дорослі, прикидатися щасливою родиною необхідність відпала. Собчук пригрозив дружині, якщо не заспокоїться й не перестане обливати брудом, розділить квартиру згідно з законодавством.

Ноутбук чоловік і справді забрав та обіцяв купити новий. Але все це за умови, що колишня благовірна перестане обзивати його “пустишкою” і складе список добрих справ, зроблених знаменитістю. Саме через надмірну агресивність жінки Олег не придбав їй автомобіль.

Чи спілкується Олег Собчук із колишньою дружиною та дітьми

Нині пристрасті трішки вгамувалися й, здавалося б, можна було спокійно все обговорити. Але ні, Олег із Марією не спілкуються. Недарма жінка назвала їхні стосунки “токсичними”.

Музикант же воліє жити за принципом: “Про колишніх – або хороше, або нічого”. А от із дітьми батько зустрічається залюбки. Він оплачує навчання Тетяни й бачиться з Арсеном.

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.