Вже завтра: 27 грудня Земля опиниться під впливом потужної магнітної бурі – скільки вона триватиме?

Завтра, 27 грудня, на Землю нагряне чергова магнітна буря. Науковці розповіли, скільки днів вона вируватиме, а лікарі дали корисні поради - як захиститись від її наслідків метеозалежним людям.

В середу, 27 грудня, Землю накриє потужна магнітна буря. Науковці попереджують, що її тривалість буде в середньому складати 2-5 днів, а почнеться вона ближче до вечора.

Дослідники присвоїли цій магнітній бурі помаранчевий рівень небезпеки і К-індекс 4. Це означає, що вона може мати вплив на метеозалежних людей, а також тих, хто страждає на хронічні захворювання. В період вирування бурі такі особи можуть відчувати погіршення стану здоров’я, загострення хронічних розладів.

На Землі 27 грудня вируватиме магнітна буря
На Землі 27 грудня вируватиме магнітна буря

Джерело магнітних коливань в атмосфері Землі — це численні спалахи на Сонці класу М, які було зафіксовано науковцями 24 грудня. Згідно із синоптичними прогнозами — вже 27 грудня до земної атмосфери можуть дістатись потенційні геомагнітні збурення із падаючим ударом.

Синоптичні дослідження свідчать про те, що за останню добу сонячна активність зросла, набувши помірного рівня. Що стосується сонячної радіації, то тут потік електронів підтримується на помірному або нормальному рівні.

Як захистити свій організм від наслідків магнітної бурі?

Як захистити себе від наслідків магнітної бурі
Як захистити себе від наслідків магнітної бурі

Магнітна буря має вплив на метеозалежних людей, але її наслідки можна мінімізувати. Для цього дотримуйтесь наступних порад:

  • частіше гуляйте на свіжому повітрі;
  • приймайте контрастний душ двічі на день;
  • лягайте спати якомога раніше;
  • уникайте стресових ситуацій;
  • бавте себе невеличкими приємностями, придбайте новеньку сукню, підвіску в авто чи
  • будь-яку іншу річ, про яку давно мріяли;
  • харчуйтесь правильно, приберіть з раціону шкідливі продукти;
  • протягом 20 хвилин постійте під теплим душем — щоб тканини тіла максимально розслабилися.

Намагайтесь перед метеоударом та під час нього не переїдати, не вживати жирну їжу, не пити алкоголь, а каву замінити трав’яним чаєм. Інтенсивні спортивні тренування на деякий час приберіть зі свого життя.

Нові статті

Схожі статті

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?

Обручились і після вона зникла: Тіна Кароль розповіла про інцидент, який стався з її весільною сукнею

Тіна Кароль розповіла курйозну історію, як її весільна сукня зникла одразу ж після церемонії - як все було насправді? Подробиці особистого життя.

“Я ледь не сплакнув”: чоловік Валентини Хамайко розповів, чому вирішив одружитись після 18 років стосунків

Валентина Хамайко вийшла заміж після 18 років стосунків, хоча перед цим вони з чоловіком вінчались: чому чоловік вирішив розписатись та що думає з цього приводу?