Укладка, як у Тіни Кароль: як зробити та в чому головний секрет хвилястих локонів української поп-діви

Зачіска української співачки Тіни Кароль доволі стійка і має цікаві локони. Відома блогерка Емілія Калібрі розповіла, в чому головна таємниця хвилястих локонів поп-діви української сцени.

Тіна Кароль — не тільки відома співачка, але й чарівна, гарна и дуже красива жінка. Доглянута зовнішність, гарна посмішка і блискуче волосся з хвилястими локонами роблять Тіну ідеалом краси в очах багатьох чоловіків. А ось деякі жінки цій дівчини навіть заздрять, а ще — намагаються дізнатись, яким чином співачці вдається робити настільки стійку укладку волосся, що вона зберігає свою форму навіть після багатьох годин активної роботи?

Зачіска, яку вже давно носить Тіна Кароль, зветься голлівудськими хвилями. Зробити її самостійно доволі складно, але справа тут навіть не в цьому. Відома блогерка Емілія Калібрі, яка добре знається на правилах догляду за волоссям, в своєму Instagram розповіла головний секрет зачіски Тіни Кароль.

 

Головний секрет хвилястої зачіски Тіни Кароль
Головний секрет хвилястої зачіски Тіни Кароль

Волосся співачки завжди вкладене доволі акуратно і красиво. Хвилясті локони, зібрані в гарну укладку, тримаються доволі довго і виглядають ідеально. Це особливо помітно під час активних виступів Тіни Кароль на концертах, де вона часто спілкується зі своїми шанувальниками і багато танцює.

Волосся співачки зажди дуже густе і доглянуте. На перший погляд можна вирішити, що секрет вдалої вкладки — саме в гарному догляді за ним. Але насправді — одного лише догляду мало для того, аби укладка трималась довго і була красивою.

Експерт з догляду за волоссям Емілія Калібрі звертає увагу на одну деталь. Якщо поглянути на фото співачки із зібраним в пучок волоссям — можна побачити, що біля скронь вибиваються малесенькі кучері. Та й взагалі волосся зберігає свій об’єм, а локони – не закручуються і не розпадаються.

Тіна Кароль від природи має густе волосся і голлівудські хвилі
Тіна Кароль від природи має густе волосся і голлівудські хвилі

Якщо оцінювати зачіску Тіни Кароль за певними критеріями, то виходить, що кучерявий тип волосся в неї — від природи. Візуально на це вказують наступні фактори:

  • об’єм зберігається постійно;
  • біля скронь зберігаються кучері;
  • укладка добре тримається навіть без додаткової фіксації.

Густе і важке волосся, яке має Тіна Кароль, за допомогою перукарських інструментів не підкрутиться настільки сильно. Тому можна зробити висновок, що співачка має волосся такої структури від природи. Укладка в неї не розпадається саме тому, що її локони підстрибують під час активних танців.

Тіна Кароль носить стійку зачіску
Тіна Кароль носить стійку зачіску

Тож, головний секрет стійкої зачіски Тіни Кароль — не в якісній укладці, а в тому, що в неї гарне і густе волосся від природи.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.