За останні 2 місяці Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги. Як відреагував Мірзоян: “Така сама, як колись була”

Переживання за смерть мами призвели до того, що Тоня Матвієнко за останні 2 місяці втратила відразу 10 кілограмів ваги. Чи сподобалися Арсену Мірзояну подібні перевтілення дружини?

Останнім часом Тоню Матвієнко просто не впізнати. Артистка стала зовсім по-іншому виглядати. Правда з’ясувалася, коли дружина Арсена Мірзояна розповіла в інтерв’ю, що втратила 10 кг ваги.

Смерть і похорони мами Ніни Матвієнко далися взнаки. Донька так сильно переживала розрив із найріднішою людиною, що й не помітила, як втратила кілограми. І хоча родинна трагедія практично поламала Тоню, тепер дивлячись у дзеркало, знаменитість подобається собі набагато більше.

Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги

Вона стала стрункішою, потоншали руки й ноги та помолодшало обличчя. Арсен також позитивно оцінив зміни у зовнішності коханої жінки, відзначивши, що вона нині така, як була раніше, коли вони познайомилися 12 років тому.

Нині Антоніна потроху оговтується після смерті мами. У неї починає з’являтися земля під ногами. Звісно, мине багато часу, допоки артистка поверне душевну рівновагу. Та й взагалі скорбота за Ніною Митрофанівною ніколи не мине.

Тоня Матвієнко втратила 10 кг ваги

Матвієнко намагається якомога більше займатися роботою, щоб перемкнутися з сумних думок на щось більш позитивне – знімається, співає, викладає в університеті. Хапається за будь-що, аби тільки не залишатися вдома сам на сам зі скорботою.

Раніше вранці пані Тоня Петрівна (так називають викладачку студенти) займалася побутом чи ходила в спортзал. Нині треба прокидатися та їхати до вишу. Довелося довгий час звикати до виходу зі звичної зони комфорту.

Та врешті все владналося. Антоніна і лекції встигає читати, і власною творчістю займається, і на хатні справи час знаходить. Подібна суперактивність допомагає вийти зі стану стресу, тож психологи артистці не знадобилися.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.