Кумедна сцена з минулого або як Вєрка Сердючка в 2000-х над Буйновим жартувала: “Скажи паляниця”

Жарти с паляницею, яку так смачно їсти і так складно вимовити тим, хто не справжній українець — існували ще задовго до того, як це увійшло у тренди. Подивіться самі на кумедне відео з 2000-х.

Відео з далеких 2000-х знов повернулось у тренди. Знаєте, що на ньому? Головна героїня відеоролику — незрівнянна Вєрка Сердючка, яка за допомогою популярного нині українського слова жартує над російським виконавцем Олександром Буйновим.

— Скажи паляниця! — жартівливо прохає його Вєрка.

Трапилась ця кумедна історія задовго до повномасштабного вторгнення росіян, на початку 2000-х.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки знімався разом із Буйновим в музичному шоу на каналі М2. В одному з випусків Сердючка вирішила покепкувати зі свого співрозмовника і почала весело вигукувати слова із відомої української колядки:

– Коляд-коляд-колядниця, добра з медом паляниця

А потім звернулась до Буйнова з проханням повторити за нею. Співак путініст спочатку намагався це зробити, але в нього не вийшло відтворити навіть першу половину слова.

Олександру Буйнову довелось перепитувати в Сердючки, як все ж таки правильно вимовити хоча б першу половину цього слова: “поля…” чи “паля…”.

Андрій Данилко в своєму традиційному наряді жіночки провідниці вимовив спеціально для нерозумного співрозмовника слово “Па-ля-ни-ця” по складах. Але навіть після цього російському виконавцю, і, до речі — давньому товаришу Алли Борисівни Пугачової, не вдалось відтворити українське слово.

Під цією кумедною публікацією в Instagram користувачі стали залишати свої гумористичні коментарі, де висловлювали думку з приводу того, що відбувається у кадрі. Дехто написав, що і сам в дитинстві намагавсь примусити російськомовних дітлахів сказати те саме “паляниця”. Звісно, в них нічогісінько не виходило.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки

Хтось зауважив, що співаку із гарним слухом зовсім нескладно повторити “паляниця”. Але гарний слух – це точно не про Буйнова.

Нові статті

Схожі статті

Була для всіх іконою краси, а потім зникла: де зараз 36-річна Шоптенко і чим займається – в Україну ні ногою

Олена Шоптенко успішно будувала свою кар'єру в Україні, але як тільки з'явилась можливість виїхати, вона це зробила: куди зникла переможниця "Танців з зірками?"

Мартиновській – 35: зірка “МастерШефу” не молодшає, але Хіменес-Браво і Ярославський люблять її не за вік

Переможниця 3 сезону "МастерШефу" Оля Мартиновська відсвяткувала 2 вересня день народження. Кулінарній майстрині виповнилося 35 років. Зі святом її привітали Ектор Хіменес-Браво і Вова Ярославський.

Пішов від колишньої до неї: на кого 49-річний Вакарчук проміняв екс-обраницю та як виглядає теперішня (ФОТО)

Святослав Вакарчук не афішує своє особисте життя з невідомих причин, але вже всі його фанатки самі знайшли його нову обраницю та всю інформацію про неї - як виглядає супутниця співака?

Вєрка Сердючка разом із мамою завітала в гості до Клавдії Петрівни: як виглядала ця зустріч – є фото

Шоумен Андрій Данилко, відомий шанувальникам як Вєрка Сердючка – завітав зі своєю сценічною "мамою" Інною Білоконь до Палацу спорту. Там проходив другий сольний концерт співачки Klavdia Petrivna.