Володар 2024 року Дракон подружить не з усіма знаками китайського гороскопа: Коню та Козі напружитися

10 лютого ми вступимо у Новий рік за східним календарем – Рік Дракона. Розберімося, як поставиться цей грізний звір до інших сородичів, тобто людей, що народилися в роки інших тварин.

Щур

Ця тварина може бути корисна Дракону, а він їй у відповідь буде дякувати. Тож вони можуть дружити й навіть робити вдалий спільний бізнес, якщо Пацюк дослухатиметься до порад Дракона.

Бик

Проявляючи свою упертість, Бик здатен усе зіпсувати. Потоваришувати цим двом знакам не вдасться, а працювати разом можливо за умови, що Дракон керуватиме, а Бик працюватиме.

Що готує Дракон для інших тварин східного гороскопа

Тигр

Двоє великих та сильних звірів чудово ладнають між собою, доповнюючи одне одного на користь. Їхній спільний союз має купу перспектив. Головне, щоб Дракон дослухався до слушних зауважень Тигра.

Кролик

Навряд чи між цими знаками виникне дружба, оскільки Кролика відлякує бажання Дракона безроздільно володарювати. Активність голови року та комерційна жилка Кролика дозволять цій парочці досягнути успіху на діловому терені.

Дракон

Два Дракони – це феєрверк ексцентричності та розуму. Але робити разом спільну справу навряд чи вдасться, оскільки кожен із пари волітиме керувати процесом.

Змія

Чудовий союз з доповненням одне одного мудрістю Змії та розважливістю Дракона. Успіху цій парі удасться досягнути в разі, якщо Змія буде не лише давати цінні поради, але й трішки попрацює.

Що готує Дракон для інших тварин східного гороскопа

Кінь

Цій тварині буде дуже складно порозумітися з Драконом. Вони дуже різні за характерами та звичками. Кінь занадто егоїстичний, а Дракон здатен не лише брати, але й давати.

Коза

Подібні стосунки безперспективні, оскільки Дракон постійно заважатиме Козі у всіх її починаннях.

Мавпа

Хитрість Мавпи допоможе довірливому Дракону посилити становище в суспільстві.

Півень

Дракон здатен використати Півня у власних інтересах, тож наставнику курей дістануться лише крихти зі столу володаря року.

Що готує Дракон для інших тварин східного гороскопа

Собака

Дуже багато проблем влаштує Дракон. Сварки забезпечені, оскільки Собака бачить Дракона наскрізь.

Свиня

Дракон захоплюється природною силою Свині, а їй припадає до вподоби його духовна сила. Якщо Свиня поводитиметься скромніше, протягом року їй гарантовано успіх.

Ознайомтеся також із цим гороскопом:

Нові статті

Схожі статті

Квашена капуста вийде хрумкою та смачною: перевірений рецепт за 30 хвилин – додайте в банку ось це

Осінь – сезон для приготування смачної та хрумкої квашеної капусти. Для приготування страви достатньо буде лише 30 хвилин вільного часу. Бродіння займе ще 3 дні.

44-річна Соломія Вітвіцька показала всім на “1+1”, як її змінило нещодавнє весілля: жінка-мрія (Фото)

Соломія Вітвіцька світиться від щастя, перебуваючи у стосунках із Олексієм Ситайлом і нещодавно пара відгуляла весілля - телеведуча показала, як вона виглядає після цієї події.

2 зведених сестри по татові і по мамі: Віталій Козловський вперше розкрив правду про своє сімейне положення

Віталій Козловський завжди відвертий зі своєю аудиторію, тож цього разу він не робив виключення та розкрив факт, який приголомшив всіх - чи знали ви, що співак має двох зведених сестер?

Зірка “Х-фактора” Аіда Ніколайчук показала, як працює її чоловік-каскадер: ви таке тільки в кіно бачили

Переможниця популярного українського шоу "Х-Фактор" Аіда Ніколайчук нещодавно розповідала, що вийшла заміж за каскадера з Голлівуду. В Stories співачка поділилася кадрами із роботи коханого.