Роблю цей трюк із молоком і готую м’ясо, яке ну просто тане у роті: як зробити особливий маринад

Про цю хитрість знають небагато господинь, і саме вони радують себе та рідним ніжними м'ясними стравами. Як приготувати молочний маринад для м'яса, яке просто тане в роті – читайте далі у статті.

Будь-яке м’ясо стане куди більш смачним та ароматним, якщо його правильно замаринувати. Існує безліч рецептів саморобних маринадів для м’яса, а також у магазинах є такі масового виробництва. Ми знаємо унікальний рецепт маринаду з використанням молока, завдяки якому ваші страви з м’яса стануть неймовірно ніжними та апетитними. Ним вже користуються найдосвідченіші господині та кулінари, і в результаті отримують неймовірного смаку м’ясні страви.

Унікальний молочний маринад для м’яса: рецепт

Для приготування вам знадобляться інгредієнти, які точно знайдуться в кожній оселі або найближчому супермаркеті – молоко жирністю в 3,2%, декілька зубчиків часнику, цукор, сіль та мелений перець. Також ви можете додавати улюблені спеції, що пасуватимуть до обраного виду м’яса.

Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м'ясо, що буде танути в роті
Кулінари вказали, як з використанням молока приготувати м’ясо, що буде танути в роті

Щоб приготувати молочний маринад, додайте дві склянки напою до сотейника та вичавіть туди декілька зубчиків часнику. Також відправте до маринаду 4 столові ложки цукру, по дрібці солі та перцю та закип’ятіть суміш. За бажанням можете додати інші спеції – копчену паприку, карі, розмарин, кмин, кайєннський перець та коріандр. Якщо ви готуватимете страву з м’яса та засмажки – вийде дуже смачне та приємне по текстурі поєднання.

М’ясо тим часом наріжте на зручні шматочки. Обов’язковою умовою є температура – продукт має бути холодним. Натріть шматки м’яса сіллю та часником, помістіть у якусь тару (чи зіп-пакет) і залийте попередньо охолодженим молочним маринадом. Помістіть замариноване м’ясо до холодильника та залиште його на три години. Для посилення ефекту можете протримати м’ясо в маринаді протягом ночі, а вже зранку готувати улюблену страву.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.