Настя Каменських втомилася мовчати про “важкі” проблеми та відверто заговорила про свою фігуру

Співачка взяла участь у кулінарному телешоу, де і розповіла відверто все, що думає про власну фігуру та харчування. Деталі про "важкі" проблеми Насті Каменських читайте далі у статті.

Нещодавно Настя Каменських повернулася до України з Маямі, і взяла участь у кулінарному шоу Євгена Клопотенко “Пекельні Борошна”, де окрім приготування автентичних українських кулінарних шедеврів відбуваються й доволі відверті розмови.

Настя Каменських відверто заговорила про свою фігуру та харчування

Так, співачка зізналась Євгену Клопотенко та глядачам шоу у тому, що встигла набрати кілька кілограмів, проте, це її зовсім не бентежить.

Настя Каменських розповіла про свою фігуру та харчування
Настя Каменських розповіла про свою фігуру та харчування

Зі слів самої Насті, вона не переймається через “зайві” кілограми, адже з ними виглядає дуже гарно. Зокрема, співачка зізналася, що раніше себе “насилувала”, щоб підтримувати струнку фігуру та “сухі” форми. Звісно, в такому постійному стресі любові до себе лишиться небагато.

Імовірно, ті кілограми, що “повернулися” до фігури співачки і є найкращою вагою для неї, адже зараз Настя Каменських збалансовано та здорово харчується, та не займається надміру спортом. Це дало зірці відчуття любові до себе – вона тепер приймає своє тіло з усіма його “недоліками”.

Співачка починала свою кар’єру в доволі пишному тілі, і через стандарти краси, особливо жорсткі для представників шоу-бізнесу, їй явно доводилося роками мучити себе, щоб тримати фігуру в формі. Проте, мало хто розуміє, що не кожній жінці дано мати плаский животик, струнки ноги чи тонку талію – ба більше, занизький відсоток жирової тканини в тілі негативно впливає на гормональний фон жінок. Тому корисно відмежуватися від токсичних стандартів краси та перестати мучити себе надмірними фізичними навантаженнями, екстремальними дієтами та через це заробляти низьку самооцінку та проблеми в сприйнятті власного тіла. Відрадно бачити, що все більше медійних жінок відмовляються від підігрування застарілим поглядам і на своєму прикладі показують, що таке любов до себе попри всі обставини.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.