Співачка Міка Ньютон повернулась до України на свята: де вона живе зараз і чи продовжує співати

Співачка українського походження Міка Ньютон давно живе за кордоном, але на Новий Рік повернулась до України. Чим насправді зараз займається Міка і як звуть її чоловіка? Розповідаємо детальніше.

Співачка українського походження Міка Ньютон (справжнє ім’я – Оксана Стефанівна Грицай) вже багато років поспіль живе за кордоном — в США. Напередодні новорічних свят, а саме 28 грудня, вона вперше за довгий час приїхала до України – провідати рідні місця і родичів. Цікаво, що про свій приїзд співачка повідомляла ще на початку грудня і розповідала, що ця поїздка буде в неї першою за довгий час. В Америці Міка Ньютон живе з 2011 року. Саме там вона познайомилась зі своїм обранцем — Крісом, з яким через 7 років — у 2018-му побралася офіційним шлюбом.

Міка Ньютон повернулась до України на Новий Рік
Міка Ньютон повернулась до України на Новий Рік-2024

Міка Ньютон народилась в українському містечку Бурштин, що в Івано-Франківській області. Ії кар’єра почала активно розвиватись з 2002 року, коли співачка здобула перемогу на фестивалі “Чорноморські ігри” у Скадовську. Зараз Міка постійно мешкає в Америці, але в своїх публікаціях постійно висловлює підтримку рідній країні. В своєму мікроблозі Instagram співачка регулярно публікує нові пісні на англійській мові в демонструє світлини із повсякденного життя.

Раніше Міка Ньютон розповідала, як їй вдалося побороти важку хворобу — рак яєчника. Перші прояви хвороби в неї проявлялись у вигляді сонливості, постійної втоми і бажання поспати. В 37 років співачці довелось пройти тривалий курс лікування, після чого хвороба відступила.

Міка Ньютон — не тільки талановита співачка і акторка, але й активна користувачка соціальних мереж. В неї є власна сторінка в Instagram, а також в TikTok.

Публікації співачка робить виключно англійською мовою і супроводжує їх яскравими світлинами.

Жіночі сукні, розкішні букети квітів, капелюшки та сумочки – невід’ємна частина образів молодої співачки, якими вона із задоволенням ділиться зі своїми шанувальниками.

 

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.