Добропарк подарував казку дітям з багатодітних родин: в головних ролях були яскраві вогники і красуня-ялинка

В Добропарку пройшов благодійний вечір, присвячений новорічним святам. Власники закладу організували його для дітей з багатодітних родин міста Києва. Далі читайте детальніше.

Здатність зберегти віру в диво і казку в наш час неймовірно важлива – особливо для дітей, які були змушені швидко подорослішати після повномасштабного вторгнення.

Саме діти зараз потребують затишного місця, де можна хоч на мить забути про війну і сповна насолодитись дитинством, поринути у казковий світ разом із чарівником Доброчаром і помилуватись новорічною ялинкою, прикрашеною яскравими гірляндами та кулями.

Під час благодійного вечора, що був організований представниками громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива””, понад 20 дітей з багатодітних родин змогли поринути у новорічну казку і головну ялинку Добропарку.

Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин
Добропарк влаштував новорічне свято для дітей з багатодітних родин

Окрім неї на території ландшафтного парку сяють яскравими вогниками новорічні інсталяції у вигляді снігових баб, оленей та інших казкових героїв.

Зокрема, тут встановлена святкова куля заввишки 10 метрів, а ще – янголи, мерехтливе поле тюльпанів, Тоскана, самшитова долина, поле з лавандою та інші святкові локації.

Голова громадської організації “Спілка багатодітних родин “Щаслива”” Олена Бобровник розповіла, що дітлахам найбільше в Добропарку сподобалася новорічна ялинка, прикрашена чарівними пряничками, а ще – альтанки і ліс з оленями.

На тлі інсталяцій з казковими героями дітлази зробили безліч яскравих фотографій. Особливо малечі сподобалася тюбінгова гірка завдовжки 85 м. Малеча з великою радістю підкорювала швидкісний спуск.

Добропарк цього року став справжнім чарівним місцем, де можна відчути справжню святкову атмосферу. З перших кроків по території парку ви опиняєтеся у світі казки. Тут на вас чекають різноманітні сюрпризи і зустріч з добрим чарівником Доброчаром.

Кожен відвідувач зможе знайти тут для себе щось цікаве, насолодитись свіжим повітрям і здійснити прогулянку по великій території ландшафтного парку.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?