Таро прогноз для Тельців на січень 2024 року: вирішення конфліктів та зустріч з рідними і близькими

Таро-прогноз на перший місяць Нового Року-2024 розповість, чого чекати Тільцям в січні, до чого підготуватись і з ким провести свій вільний час. А ще карти Таро нададуть слушні поради щодо поведінки.

Таро-прогноз на січень-2024 підказує представникам земної стихії – Тельцям, що вони на протязі першого місяця року будуть перебувати в серйозному, структурному і дещо деспотичному настрої. Ці вперті особистості будуть суворі як по відношенню до самих себе, так і до оточуючих їх людей.

Телець: Таро-прогноз на січень 2024 року
Телець: Таро-прогноз на січень 2024 року

Перша карта, яка випала в розкладі для представників знаку Телець – “Колесо Вдачі”. Вона пророкує яскраві події в житті, а також важливі зміни, які несуть із собою радість і щастя. Вам відкриються нові можливості, тому будьте готові до змін, щоб не прогаяти перспектив, які дарує Тельцям Новий рік.

Карта “Колісниця” вказує Тельцю на те, що для нього настає час активної роботи. Вам треба зараз рухатись вперед і залишати позаду всі свої страхи. На шляху представників цього Зодіакального знаку є деякі перепони, які доведеться долати. Досягти омріяного результату вам допоможе рішучість і цілеспрямованість.

Третя карта в Таро-розкладі – це аркан “Сонце”. Він говорить для нові можливості в житті Тельців, а також пророкує гарну фінансову винагороду за докладені зусилля. Енергетика Сонця — оптимістична. Вона допоможе здобути успіх і щастя на початку Нового року-2024. Відвертість в спілкуванні допоможе Тельцю привернути в своє життя нових людей, що здатні дарувати тепло і турботу.

Тельцю на січень випали 3 Аркани: Сонце, Колесо Фортуни та Колесниця
Тельцю на січень випали 3 Аркани: Сонце, Колесо Фортуни та Колісниця

В січні у Тельця може виникнути відчуття що він забагато енергії віддає оточуючим людям, а на заміну не отримує абсолютно нічого. Щоб позбавитись від поганий думок і депресії — намагайтесь проводити вільний час разом із рідними та близькими людьми. Цього місяця Тельців своїми успіхами можуть порадувати діти.

Щоб позбавитись від зайвої напруги – обов’язково додайте у своє життя спорт і помірні фізичні навантаження.

Нові статті

Схожі статті

Догляд за солодким перцем у липні: що зробити, аби врожай виріс великим і солодким? Ці поради допоможуть!

Липень – середина літа. В цей час на кущах солодкого перцю вже сформувались маленькі плоди. Дачникам потрібно приділити велику увагу догляду за рослиною. Інакше перці можуть дрібними і не солодкими.

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.