Тренди новітньої історії України: в інтернет-магазинах продають маску дідуся, яка вбереже від мобілізації

Нова історія – нові тренди: після оприлюднення драконівського законопроекту про мобілізацію українські виробники вирішили… врятувати чоловіків доволі оригінальним методом – створили маску дідуся

Українські продавці почали продавати в інтернет-магазинах досить оригінальний виріб – маску Дідуся. За словами виробників – вона може вберегти чоловіків призовного віку від вручення повісток ТЦК в громадських місцях. Схоже, це зараз єдиний спосіб обвести Долю навколо пальця і вберегти себе від служби в Збройних силах України.

Реалістична маска старця
Реалістична маска старця

Чимало оголошень вже розміщено на торгових платформах в Інтернеті. Продавці створюють до цього товару оригінальні описи, в яких продукція значиться як “професійна маска ручної роботи”. Мінімальна вартість виробу складає 13600 гривень (в залежності від продавця).

За інформацією від самого виробника — ця маска на відстані ближче ніж півметра виглядає, як справжнє обличчя і тому відрізнити її вкрай важко. Виріб має високу якість.

Єдине, що може привернути увагу пильного співробітника ТЦК — це контури навколо очей. Щоб якось приховати цю недоробку — виробник пропонує надягати на штучне обличчя темні сонцезахисні окуляри з тонованим склом.

Вартість масок старця на ОЛХ
Вартість масок старця на ОЛХ

В онлайн-магазинах і на торгівельних майданчиках можна віднайти і більш бюджетні варіанти цього виробу. Наприклад, така ж сама маска, але з дефектом, продається за ціною 800 гривень на OLX.

Реалістична маска дідуся на голову в сьогоднішніх українських реаліях перетворилась із оригінального аксесуару для костюмованої вечірки в предмет захисту проти мобілізації. Вона дійсно виглядає настільки реалістично, що людину в ній стає непізнаваною. Є

Маска Діда виготовляється із еластичного матеріалу, який ідеально сідає на голову будь-якого розміру.

Висока якість та гарні фізичні властивості забезпечать комфортні відчуття під час тривалого використання виробу. Маска надійно фіксується на голові і не спадає.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.