Дивовижні кадри зі світу дикої природи: бегемот покатав на власній спині 10 черепах – кумедне відео

Десятеро в панцирах і живий паром — в Індії бегемот став водним атракціоном для цілої зграї черепах. Ці красуні вдерлись до нього на спину і плавали, допоки він не встав. Дивіться кумедне відео.

Коротенька відеоісторія про індійського річкового Султана стала вірусною в соціальних мережах. В ролі Султана – не аби хто, а справжнісінький дорослий Бегемот. Саме він, лежачи посеред неглибокої водойми, дозволив цілій зграї жіночок-черепах у міцних панцирах залізти до себе на спину і трохи на ній позагоряти під пекучим індійським сонечком.

Відповідне відео із мешканцем річки, який возив на собі черепашок, оприлюднив Судха Рамен — співробітник індійської лісової служби.

В кумедному відео помітно, як бегемот розваливсь посеред водойми, а на його широкій та міцній спині загоряє з десяток черепах.

Зграя дівчат в панцирах зайняла практично всю спину велетенської тварини. І так їм добре було ніжитись на ній, але… Все хороше коли-небудь закінчується. Ось і в цій дивовижній історії живий атракціон несподівано підвівся з води і…

Деякі з черепах зовсім не очікували такого повороту подій, не втримались на покатій спині бегемота і звалились в річку з великої висоти. Чи було їм боляче – історія замовчує.

Автор цього гумористичного відео зазначив:

Іноді безкоштовні поїздки можуть бути ризикованими

І з ним складно не погодитися. Цікаво, що деяким з черепах все ж вдалось втриматись, зачепившись за спину бегемота. І вони продовжили екстремальні покатушки далі, адже велетенська тварина, підвівшись із води — направилась до берега, пірнувши усім своїм бегемотячим носом у воду і пускаючи бульбашки.

Бегемоти або гіпопотами – представники ряду парнокопитних та роду ссавців. Вони ведуть напівводяний спосіб життя і більшу частину свого часу проводять саме у воді. На сушу бегемоти виходять лише на кілька годин в нічний час — щоб поїсти.

В Індії бегемот став перевізником для зграї черепах: відео стало популярним у соцмережах
В Індії бегемот став перевізником для зграї черепах: відео стало популярним у соцмережах

Мешкають бегемоти переважно в річковій воді, але іноді їх можна побачити і посеред моря. Вони належать до травоїдних тварин, які харчуються переважно наземною та навколоводною травою.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.