ТОП-5 українських зірок, які свого часу помітно схудли: не лише Каменських, Єфросиніна та Могилевська

Ці зірки приклали шалених зусиль, щоб виглядати бездоганно. Проте, при цьому вони не забували ділитися секретами схуднення з шанувальниками. Детальніше читайте у статті.

Наталя Могилевська

Ще на початку кар’єри співачка Наталя Могилевська була стрункою дівчиною, проте з віком і, в додачу, новими причинами для стресу, вона набрала зайві кілограми. Але схуднути до ідеальних параметрів зірці допомогли інтервальні голодування, заняття спортом і походи до лазні.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська
Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Наталя Могилевська

Настя Каменських

Співачка починала свою кар’єру доволі пишненькою, та це не заважало їй зводити з розуму чоловіків із усього світу. Проте з часом Настя Каменських схудла, і розповіла, що для цього дотримувалась дуже строгого режиму – виснажливі тренування та дієта, Наразі зірка цим не займається, проте виглядає не менш чудово.

Маша Єфросиніна

Коли ведуча та світська левиця Маша Єфросиніна вперше з’явилася на телебаченні, то виглядала, як звичайна дівчина – без вираженої талії та м’якими руками і стегнами. Проте, вона різко схудла та досі бореться за кожен грам у своєму тілі. З найбільшої ваги у 86 кілограм зірка схудла до 64 і досі підтримує її. Це при тому, що Єфросиніна зростом у 180 сантиметрів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Маша Єфросиніна

Оля Цибульська

Артистка не вважала себе повною та майже ніколи не хотіла схуднути, поки не переглянула шоу зі своєю участю та не вирішила скинути “зайві” кілограми. Протягом 5 років після народження сина співачка схудла на 12 кілограмів.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Оля Цибульська

Тіна Кароль

З 15 років поп-діва притримувалася строгих дієт і постійно намагалася схуднути, проте вагітність і стрес після втрати чоловіка не пройшли безслідно. Втім, співачка досягнула своєї ідеальної ваги та підтримує її. Зі слів самої Тіни, скинуті кілограми – це результат переосмислення здоров’я: вона мінімізувала кількість цукру і вуглеводів у раціоні, адже вважає, що всі проблеми від неконтрольованих скачків інсуліну.

Підбірка фото «до» та «після» схуднення зірок: Тіна Кароль

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.