Руслана перенесла гастрольний тур до 20-річчя власної перемоги на Євробаченні: “Перебуває у розшуку”

Руслана Лижичко змушена була перенести свій концерт, присвячений 20-річчю перемоги на Євробаченні. "Один Факт" розповідає, чому так сталося і коли тепер співачка приїде на гастролі до українців.

Українська співачка Руслана Лижичко запланувала великий концертний тур по країні і… перенесла дати. В чому справа? Просто виконавиця так само як і Злата Огнєвіч, натрапила на організаторів-шахраїв. Про це Руслана повідомила особисто у своєму Instagram.

Концертний тур Україною від Руслани називається “Дикі Танці. 20 років Перемоги” і присвячений почесній нагороді співачки на міжнародному шоу “Євробачення”, яку вона здобула саме 20 років тому.

Ювілей Перемоги на конкурсі — важлива і почесна подія. Тому й до її організації співачка підходить з усією відповідальністю.

Звісно, в справі організації концертного туру Руслані Лижичко знадобились помічники.

Вона звернулась до компанії “Стар Лейбл Інтертеймант” та її керівника Тараса Доненка з проханням: організувати концертну програму. Але не все так сталося, як гадалося.

Починаючи з 2 листопада 2023 року Тарас Доненко разом зі своєю командою… зник без сліду. Наразі відомо, що він знаходиться у розшуку.

Організатор взяв гроші за свою роботу не тільки з Руслани. Від афери Тараса Доненка також постраждали гурт “СКАЙ” і співачка Злата Огнєвіч, яка ще до Нового Року виступила в публічному просторі із заявою щодо ситуації, яка склалась навколо відміни її концертів.

Тоді Злата пояснила, що навіть при великому бажанні не зможе виступити вчасно, бо компанія, яка була одним із квиткових операторів — виявилась шахрайською. Її керівник Тарас Доненко зник разом із коштами, отриманими за квитки на концерти.

Співачка тоді пообіцяла, що ця справа буде резонансною. І ось, на початку Нового року 2024 історія про шахрайство продовжилася – тепер вже з Русланою.

Зараз Руслана Лижичко самотужки займається організацією концертного туру, який пройде в інші дати. Раніше його планували провести у лютому. Тепер співачка повідомила про перенесення на невизначений термін її виступу в трьох українських містах: Києві – 9 лютого, Одесі – 14 лютого і у Львові – 6 березня.

Нові дати великого концертного туру “Дикі Танці. 20 років Перемоги” повідомлять згодом. Руслана запевнила, що всі придбані квитки залишаються дійсними на нові дати.

 

Нові статті

Схожі статті

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.