Коли немає часу, а хочеться чогось солодкого – готую цей “лінивий” рулетик з бісквіту та сухофруктів

Це простий, вдалий та перевірений часом рецепт домашньої випічки. Ви насолодитеся не лише смаком, а і процесом приготування заливного бісквіту з начинкою із сухофруктів.

Обов’язково спечіть цей рулет до чаювання, і всі рідні будуть у захваті. З цим рецептом успіх та компліменти вам гарантовані! Якщо сподобається версія з сухофруктами, наступного разу спробуйте начинку з яблук, груш чи інших фруктів – це теж неймовірно смачно, а простота і швидкість приготування не втрачається.

Для приготування “лінивого” рулету нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 4 столові ложки борошна;
  • 4 столові ложки цукру;
  • 4 яйця;
  • 4 столові ложки олії без запаху;
  • пів чайної ложки розпушувача;
  • чайна ложка ванільного цукру;
  • 50 грамів шоколаду;
  • 50 грамів сухофруктів на вибір.
Покроковий рецепт "лінивого" рулету з сухофруктами
Покроковий рецепт “лінивого” рулету з сухофруктами

Покроковий рецепт “лінивого” рулету з сухофруктами

Застеліть деко або форму для випікання пергаментним папером, викладіть рівномірно начинку. Це може бути подрібнений шоколад, горішки, родзинки, чорнослив, курага, цукати, урюк та інші сухофрукти. Можете також поекспериментувати зі свіжими фруктами чи яблуками.

Яйця розділяємо, жовтки збиваємо з білим цукром і ванільним цукром до побіління та збільшення в об’ємі – має вийти світла пишна маса. Додаємо просіяне борошно, розпушувач, олію та знову легенько збиваємо до однорідності.

Білки збиваємо до стійких піків із дрібкою солі, додаємо до жовткової маси та обережно вимішуємо лопаткою або вінчиком. Тісто готове!

Заливаємо тістом начинку, рівномірно розподіливши по формі. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо рулетик протягом 12 хвилин. На рушник викладаємо бісквіт пергаментом догори і обережно його знімаємо, ще гарячим скручуємо в рулет і даємо остигнути. Якщо ви все ж хочете більше начинки – перед заготанням можете змастити рулет повидлом або кремом.

Покроковий рецепт "лінивого" рулету з сухофруктами
Покроковий рецепт “лінивого” рулету з сухофруктами

Нехай вам смакує!

Нові статті

Схожі статті

“Для мене це табу”: 38-річна Злата Огнєвіч розповіла, що була в стосунках з одруженим чоловіком – подробиці

Співачці Златі Огнєвіч не дуже щастить у коханні навіть після шоу "Холостячка". Нещодавно зірка розповіла, що одним із її романів був із одруженим чоловіком - що відомо?

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?