Серіал “Містер і місіс Сміт” 1 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер

Серіал "Містер і місис Сміт" вийде в лютому 2024-го. Його відзнято за мотивами відомої шпигунської комедії з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом у головних ролях.

Серіал “Містер і місис Сміт” 1 сезон: дата виходу нових серій

Оскільки шпигунська комедія з Анджеліною Джолі та Бредом Піттом у головних ролях набув свого часу шаленої популярності, було вирішено зняти цілий серіал. 9 років по тому вийде 8-серійний “Містер і місис Сміт”, дата виходу якого вже відома.

Серіал Містер і місис Сміт 1 сезон вийде 2 лютого

Щоправда, улюблених акторів зі шпигунської комедії глядачі не побачать. Натомість помилуються грою Дональда Гловера та Майї Ерскін. Всі 8 епізодів серіалу “Містер і місис Сміт” 1 сезону з’являться на платформі Amazon Prime Video 2 лютого.

“Містер і місис Сміт”: продовження і сюжет

Коли вийде “Містер і місис Сміт” 1 сезон, розібралися. Тепер перейдімо до сюжету. Представники шпигунського агентства удають із себе сімейну пару. Та під час виконання тієї чи іншої місії не завжди вдається відображати з себе закоханих голубків.

Серіал Містер і місис Сміт 1 сезон вийде 2 лютого

“Містер і місис Сміт” є продовженням комедії з однойменною назвою. Натомість нічого спільного з попереднім сюжетом не має. Рімейк від Amazon Prime розповідає не про подружжя, а про агентів, які в ході виконання складних завдань потроху закохуються один в одного.

Дональд Гловер став справжньою зіркою екшна. Адже не лише зіграв головну роль, але й виступив як співрежисер, сценарист та виконавчий продюсер.

“Містер і місис Сміт” трейлер 1 сезон

Переглянути трейлер “Містер і місис Сміт” 1 сезон можна на Ютубі. Amazon Prime Video саме там опублікувало ролик. Раніше Дональда Гловера глядачі могли бачити в стрічці “Атланта”, а Майю Ерскін – у серіалі “Обі-Ван Кенобі”.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.