“У житті буває все!”: Модель Лілія Реус вперше розповіла про розрив стосунків з Муратом Налчаджиоглу

Друга колишня бізнесмена Мурата Налчаджиоглу вперше висловилась про своє розлучення. Що сказала жінка шанувальникам і як взагалі Лілія Реус ставиться до особистих змін – читайте на сайті "Один Факт".

Лілія Реус вперше прокоментувала своє розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який раніше був одружений на співачці Ані Лорак. Тепер вже колишня колишнього поспілкувалась із шанувальниками в соцмережі Instagram і відповіла на їх коментарі.

Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу
Лілія Реус і Мурат Налчаджиоглу

Одна з підпис ниць зірки під останньою публікацією написала, що їй дуже шкода, що візажистка розлучилась зі своїм обранцем. В свою чергу Лілія Реус висловилась наступним чином:

У житті буває все.

Це був перший раз, коли візажистка прокоментувала своє розлучення. Раніше Лілія лише робила натяки на те, що в їх стосунках виникли певні негаразди, через які врешті решт і відбулося розставання.

Нагадаємо, що Лілія Реус та Мурат Налчаджиоглу побралися в червні 2023 року. На той момент бізнесмену було 45 років, а його коханій – 26 років. Українська візажистка Лілія Реус стала другою дружиною Налчаджиоглу. Закохані почали зустрічатись невдовзі після розлучення бізнесмена зі своєю першою дружиною Ані Лорак, яка народила йому доньку Софію.

Церемонія весілля проходила під відкритим небом, а світлини з неї потрапили до соцмереж. Тоді територію навколо закладу прикрасили білими розами.

Сам Мурат Налчаджиоглу має громадянство Туреччини, але після розлучення з Ані Лорак він вирішив залишитись в Україні. Що стосується Лілії Реус, то в неї також є донька від попереднього шлюбу. Вона брала її часто до спільних родинних подорожей разом із Софією – донькою Мурата Налчаджиоглу.

Про розлад в стосунках між Реус та Налчаджиоглу прихильники здогадались, пильнуючи за їх соцмережами. Коли закохані відписались одне від одного — одразу пішли чутки про їх розлучення. Згодом їх підтвердив Мурат Налчаджиоглу, а ось тепер — і його колишня, Лілія Реус.

 

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.